Ana SayfaDizilerKefaret 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sude Üzüntüden Hastanelik Oluyor!

İlgili Postlar

Kefaret 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sude Üzüntüden Hastanelik Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arzu, tutuklanıp hastaneye yatırılıyor. Ahmet, onun evine girmesinden haberi olmadığını söyleyip serbest kalıyor. Arzu, hastaneden de kaçıyor. Sude’nin velayet davası ileri tarihe atılıyor. Arzu, Ahmet’e hamile olduğunu söylüyor. Kefaret 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sude, üzüntüden hastanelik oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Sude Üzüntüden Hastanelik Oluyor!

Kefaret 26. bölüm 1. fragmanında; Selena’nın avukatı mahkemeye daha güçlü bir şekilde çıkıyor. Ahmet, Arzu’nun bebeği aldırmasını istemiyor. Zeynep, Sinan’ın istifa ettiğini öğreniyor. Emre’yle Sinan, Arzu’yu yakalamak için harekete geçiyor. Sude, üzüntüden hastanelik oluyor. Zeynep, onu görmek için hastaneye gidiyor. Ancak Selena’nın sevgilisi tarafından kovuluyor.

İşte Kefaret 26. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fulya, Arzu’nun yerini ihbar ediyor. Sinan ile Emre, Arzu yanlarındayken karakola götürülüyor. Ahmet’de, karakola getiriliyor. Arzu, Ahmet’in evine gizlice girdiğini onun evinde olduğundan kimsenin haberi olmadığına dair ifade veriyor. Ahmet’de, Arzu’nun evinde kaldığını bilmediğini söylüyor.

Serbest kalan Ahmet, Arzu’nun tekrar hapse girmesine çok üzülüyor. Üzüntüden kahroluyor. Herkes onun şok geçirdiğini zannediyor. Münevver, Zeynep’in evine gelip Sinan’dan kendisine avukat tutmasını Kadir’den hemen boşanmak istediğini söylüyor.

Emre’de Fulya ile tartışıyor ve evi terk edip Zeynep’in evine geliyor. Zeynep, bir yemek organize ediyor ve herkesi oraya çağırıyor. Münevver, Kadir’le konuşup onun dediği kişiden yardım almayı kabul ediyor. Yemeğe Alp, Meltem ile birlikte geliyor. Bu duruma Ahmet, çok bozulup ondan verdiği evi geri istiyor.

Elif, terapistine Arzu annesini her gün gördüğünü, onun bazen kendisine masal anlattığını söylüyor. Sude’nin velayet davası görülüyor. Selena’nın avukatı Zeynep’i, miras düşkünü ve zorla Sabri’yi ikna ettiğini iddia ediyor. Hakim mahkemeyi ileri bir tarihe atıyor.

Sinan ile Emre, Adliye’de avukat Mehdi’nin oğlunu görüyor. Onun dolandırıcı olan oğlunun Selana’nın sevgilisi olduğunu öğrenip onu uyarıyor. Üstelik sahte kimlik kullandığı ortaya çıkıyor.

Alp, Mehdi ile buluşup davadan çekilmezse oğlu ile ilgili dolandırıcılık dosyalarını basına vereceğini söylüyor. Arzu, hastaneden de kaçıyor. Hamile olduğunu öğrenen Arzu, Ahmet’i yanına çağırıp ona hamile olduğunu söylüyor. Ahmet’den, bebeği aldırmak için yardım istiyor.

Kefaret 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Ahmet’e Hamile Olduğunu Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler