Ana SayfaDizilerKazara Aşk Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kazara Aşk Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

Star Tv’nin yeni romantik komedi tarzındaki dizisi Kazara Aşk, çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Yaz sezonunda ekrana gelecek olan romantik dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Kazara Aşk dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı. Dizinin 2. tanıtımı da büyük ilgi gördü.

 Ümit Kantarcılar Kimdir?

 Zülal Sude Güler Kimdir?

Kazara Aşk Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

Star Tv’de yaz sezonunda yayınlanacak olan romantik komedi tarzındaki yeni dizisi Kazara Aşk’ın 2. tanıtımı da yayınlandı. Bir kaza sonucu tanışan iki gencin, hayatlarında nasıl yeni bir sayfa açıldığını anlatan dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü.

İşte Kazara Aşk 2. tanıtımı…

DİZİ HAKKINDA;

Yapımcılığını, Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zrülal Güle yer alıyor. ‘Kazara Aşk’ çok yakında seyircisi ile buluşacak.

KAZARA AŞK DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk dizisinin başrollerini, en son Vuslat dizisiyle ekrana gelen, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Uğur ÇavuşoğluServet PandurSelin IşıkSadi Celil CengizAycan KopturBurak TamdoğanDeniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz gibi seçkin isimler yer alıyor.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Star Tv’nin gözde dizileri arasında yerini alacak olan, yaz dizisi ‘Kazara Aşk’ sürükleyici hikayesiyle de seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız ile zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir gencinin hikayesi anlatılıyor.

Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişiyor. Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürükleniyor.

 Uğur Çavuşoğlu kimdir?

Kazara Aşk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Ekrana Gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler