Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit İle Demir'in...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit İle Demir’in İlişkisini Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 96. yeni bölümüyle 13 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Fekeli, Demir’e gidip Ümit’in Fikret’in eski sevgilisi olduğunu söyler. Bunu duyan Demir, öfkeyle Ümit’in evine gidip kendisinden ve ailesinden uzak durmasını ister. Daha sonra Ümit, Fikret’le tartışırken merdivenlerden düşer. Suç  Demir’in üzerine kalır. Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Ümit ile Demir’in ilişkisini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Ümit İle Demir’in İlişkisini Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm 1. fragmanında; Ümit, kendisini itenin Demir olduğunu söyleyip yalan ifade veriyor. Züleyha, Fikret’in karşısına çıkıp ona silahını çekiyor. Sevda ile Züleyha, birinin cesedini gömüyor. Züleyha, Demir ile Ümit’in fotoğrafını buluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm 1. fragmanı…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 95. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, Fekeli ile buluşup Ümit’in kızı olduğunu ve onun kendisinden istediklerini anlatır. Fekeli, Demir’in yanına gidip onun Ümit’le olan münasebetini bildiğini, oraya onu uyarmak için geldiğini söyler. Demir’e, Almanya’dayken Fikret ile Ümit’in sevgili olduklarını, bir plan yapıp Çukurova’ya geldiklerini anlatır.

Demir, Ümit’in kendisine yaklaşmasının asıl nedeninin Fikret’le birlikte iş birliği yapıp intikam olduğunu anlar ve öfkeyle onun evine gider. Evdeki temizlik yapan kadın Demir’i görür. Ümit, kadını gönderir. Demir Ümit’e, asıl amacını öğrendiğini, kendisinden ve ailesinden uzak durmasını istediğini söyleyip gider.

Fekeli, Fikret’e Çukurova’dan Almanya’ya gitmesini ister. O olduğu sürece orada huzur olmayacağını söyler. Fikret, bu duruma sinirlenip tüm çalışanları çağırıp herkesin içinde Fekeli’nin amcası olmadığını aralarında hiçbir kan bağı olmadığını söyleyip anahtarları bırakıp gider.

Müjgan, Fikret’le konuşup onunla beraber gitmeyi teklif eder. Oda kabul eder. Ancak hemen gitmek ister. Eşyalarını almak için Ümit’in evine giden Fikret, onu perişan halde bulur. Ümit, kendisini intikam için getirip onun kaçması karşısında öfkelenir. Ondan Demir’e gidip, kendisinin onu sevdiğini söylemesini ister.

Fikret bunu kabul etmeyince ikili tartışır. Tartışma sırasında Ümit, merdivenlerden yuvarlanır. Fikret, onu orada öylece bırakıp gider. Müjgan’ı da alıp Mersin’de bir otele yerleşir. Fekeli, Fikret’in tüm imza yetkisini ve ortak hesaptaki tüm parayı kendi hesabına aktarır.

Fikret, bankaya gittiğinde hiç parası olmadığını öğrenince şok olur. Füsun ile Şermin, Ümit’i evde yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırır. Jandarmalar gelip Demir’i göz altına alır. Ağır ameliyat geçiren Ümit kendisine gelir. Demir’in davası Ümit’in, vereceği ifadeyi bekler.

Bir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret’in İsmini Verecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler