Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Anıl Esat'a Saldırıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Anıl Esat’a Saldırıyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 33. yeni bölümüyle 11 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Naci’nin gönderdiği notu Hikmet, yutar. Aile hep birlikte Memduh’tan İnci’yi istemeye gider. Han, İnci’yi yeni patronundan kıskanmaya başlar. Anıl, Gülben’i takip eder. Gülben ile Esat, sevgili olur. Masumlar Apartmanı 33. 1. fragmanı yayınlandı. Anıl, Esat’a saldırıyor.

Salı Dizileri 2020

Anıl Esat’a Saldırıyor!

Masumlar Apartmanı 38. bölüm 1. fragmanında; Anıl, Gülben’e Han’ın yırtıp attığı Naci’nin mektubunu veriyor. Safiye, mektubu okuyup onun hasta olduğunu öğreniyor. Naci, hastaneden kaçıyor. Han ona, yetişemiyor. Anıl, Gülben’in yanında gördüğü Esat’a taşla saldırıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 33. bölüm 1. fragmanı….

 

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Naci’nin notu, Safiye’nin eline geçer. Ama Hikmet, notu alıp okuduktan sonra camdan dışarı atar. Safiye, o notun Naci’den geldiğini ve onun yardım istediğini anlar. Hemen Gülben’den, aşağı inip notu almasını ister.

Hikmet, notu alıp ağzına atıp yutar. Akşam Hikmet, İnci’yi Memduh’tan istemeye gider. Herkesinde gelmesini ister. Safiye, zor da olsa gider. Han, İnci’nin radyo programını dinleyip patronundan karısını kıskanmaya başlar.

Esat, Gülben’i arayıp onu akşam yemeğine davet eder. Gülben, dışarı çıkmak için İnci’den yardım ister. İnci, şirket yemeğine Han’la birlikte gitmeye hazırlanır. Han’la konuşup, Safiye’ye Gülben’in de kendileriyle geleceğini söyler.

Gülben, Esat’la buluşur. Yemekte, yan masada Anıl’ı gören Gülben, Esat’a bir şey belli etmez. Esat, Gülben’le arkadaş olmak istediğini söyler. Gülben, çocukluğundan beri sevdiği Esat’ın kendisine karşı duygularının olmasına çok mutlu olur. Mutluluktan ağlamaya başlar.

Hikmet, evdeki çikolataları yer. Safiye, babasını mutfakta hareketsiz yattığını görür. Ne yapacağını bilemez ve hemen Memduh’tan yardım ister. Memduh, Hikmet’in iğnesini vurur. Neriman, gürültüleri duyup terastan aşağı inip abisini arar. Gülben, Esat’ın teklifini kabul edeceğini söyleyeceği sırada telefon gelir.

Esat, Gülben’i eve bırakıyor ve ayrılmadan onu yanağından öper. Gülben, heyecandan sıkışır. Altına yapmamak için elinden geleni yapar ve eve yetişmeyi başarır. Han, Naci’yi doktora götürmek için razı eder. Onu, postacı kılığına sokup evden dışarı çıkartmaya çalışırken babasına yakalanır.

Safiye, babasının Naci’yi gördüğünü söylemesiyle aşağı inar. Han, Naci’yi tekrar kazan dairesine saklar. Naci, içeriden klarnet çalmaya başlar. Safiye, müzik sesini duyup klarneti çalanın Naci olduğunu anlar.

 Masumlar Apartmanı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben İle Esat Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler