Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret'in İsmini Verecek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret’in İsmini Verecek Mi?

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 95. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fekeli, Demir’e gidip Ümit’in Fikret’in eski sevgilisi olduğunu söylüyor. Bunu duyan Demir, öfkeyle Ümit’in evine gidip kendisinden ve ailesinden uzak durmasını istiyor. Daha sonra Ümit, Fikret’le tartışırken merdivenlerden düşüyor. Suç  Demir’in üzerine kalıyor. Ümit, Fikret’in ismini verecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Fikret’in İsmini Verecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevda, Fekeli ile buluşup Ümit’in kızı olduğunu ve onun kendisinden istediklerini anlatıyor. Fekeli, Demir’in yanına gidip onun Ümit’le olan münasebetini bildiğini, oraya onu uyarmak için geldiğini söylüyor. Demir’e, Almanya’dayken Fikret ile Ümit’in sevgili olduklarını, bir plan yapıp Çukurova’ya geldiklerini anlatıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 95. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Ümit’in kendisine yaklaşmasının asıl nedeninin Fikret’le birlikte iş birliği yapıp intikam olduğunu anlıyor ve öfkeyle onun evine gidiyor. Evdeki temizlik yapan kadın Demir’i görüyor. Ümit, kadını gönderiyor. Demir Ümit’e, asıl amacını öğrendiğini, kendisinden ve ailesinden uzak durmasını istediğini söyleyip gidiyor.

Fekeli, Fikret’e Çukurova’dan Almanya’ya gitmesini istiyor. O olduğu sürece orada huzur olmayacağını söylüyor. Fikret, bu duruma sinirlenip tüm çalışanları çağırıp herkesin içinde Fekeli’nin amcası olmadığını aralarında hiçbir kan bağı olmadığını söyleyip anahtarları bırakıp gidiyor.

Müjgan, Fikret’le konuşup onunla beraber gitmeyi teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Ancak hemen gitmek istiyor. Eşyalarını almak için Ümit’in evine giden Fikret, onu perişan halde buluyor. Ümit, kendisini intikam için getirip onun kaçması karşısında öfkeleniyor. Ondan Demir’e gidip, kendisinin onu sevdiğini söylemesini istiyor.

Fikret bunu kabul etmeyince ikili tartışıyor. Tartışma sırasında Ümit, merdivenlerden yuvarlanıyor. Fikret, onu orada öylece bırakıp gidiyor. Müjgan’ı da alıp Mersin’de bir otele yerleşiyor. Fekeli, Fikret’in tüm imza yetkisini ve ortak hesaptaki tüm parayı kendi hesaına aktarıyor.

Fikret, bankaya gittiğinde hiç parası olmadığını öğrenince şok oluyor. Füsun ile Şermin, Ümit’i evde yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırıyor. Jandarmalar gelip Demir’i göz altına alıyor. Ağır ameliyat geçiren Ümit kendisine geliyor. Demir’in davası Ümit’in, vereceği ifadeyi bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’in Kurtulması Ümit’in İfadesine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler