Ana SayfaDizilerAlev Alev 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Alev Alev 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Ölecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güneş, okulun önünde babasını görür ve koşarak eve geliyor. Cemre, Çelebi’nin ölmediğine inanıyor. Buna kimse inanmayınca sesini duyurmak için bir video çekiyor. Ömer ile Ozan, Çelebi’yi yakalamak için bir plan kuruyor. Çelebi, terminalde köşeye sıkışınca silahını çekip Ozan’ı vuruyor. Ozan, ölecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ozan Ölecek Mi?

Alev Alev 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çelebi, Ozan’ın ölmediğini görünce geri dönüyor. Eve gizlice girip para ve silah alıyor. Çiçek, İskender’e abisinin ölmemiş olacağını söylüyor. İskender, annesinin rahatlığına çok şaşırıyor ve annesine abisinin gerçekten ölüp ölmediğini soruyor. Hülya, o tekneyi vakıf için kiraladığını söyleyip geçiştiriyor.

ALEV ALEV 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, Güneş’i okulun önünde görüp ona sesleniyor. Güneş, babasının sesini tanıyor ve koşarak annesine babasını gördüğünü söylüyor. Cemre, hemen Ozan ile Ömer’i çağırıp Çelebi’nin yaşadığını söylüyor. İkili, Cemre’nin evinin önünde nöbet tutmaya başlıyor. Çelebi, kızını kaçırmak için fırsat kolluyor.

Gidip bir bidon benzinle Uzun’un evini yakıyor. Herkes oraya gidince de Cemre’nin evine girmeye çalışıyor. Çelebi’nin gitmekten vazgeçtiğini öğrenen Hülya, adamlarına oğlunu bulup getirmelerini istiyor. Yangından Uzun, yara almadan kurtuluyor. Çelebi, tam Cemre’nin evine girecekken annesinin adamları tarafından bayıltıp götürülüyor.

Hülya, oğlunu bir eve kapatıyor. Cemre’nin Çelebi’nin yaşadığına dair çektiği videolar çok izleniyor. Hülya, kameraların karşısına geçip, yas tutmasına bile izin verilmediğini söyleyip numaradan bayılıyor. Ozan ile Ömer, Cemre’den uzaklara gideceğine dair bir açıklama yapmasını istiyor.

Çelebi, bunu duyar duymaz annesinden nereye gideceklerini öğrenmesini istiyor. Hülya, Çiçek’le İskender’in konuşmalarından Cemre’nin saat beşte otobüsle başka bir isimle gideceğini öğreniyor ve oğluna söylüyor. Çelebi, terminale gidiyor. Her yerin sivil polis kaynadığını duyunca kağıt toplayıcısı kılığına girip bir otobüsün bagajına saklanıyor.

Cemre, içi sıkılıp Ozan’ı arıyor. Ozan Cemre’yle konuşurken Çelebi’yi görüyor. Çelebi’nin kaçacak yeri kalmıyor ve silahını Ozan’a doğrultuyor. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için koşuyor. Ancak Çelebi, silahını ateşleyip Ozan’ı göğsünden vuruyor.

Alev Alev 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Ozan’ı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler