Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Cana'yı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Cana’yı Terk Ediyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Camdaki Kız, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet, Sedat’a evlatlıktan ret ettiğini söylüyor. Sedat, Cana’ya gidip uzaklara gitmeyi teklif ediyor. Kabul etmeyince arabasını ölümüne sürüp kaza geçiriyor. Zor bir ameliyat geçiren Sedat, babasıyla arasını düzeltiyor. Nalan’ın da gönlünü alıp yüzüğü tekrar takıyor. Sedat, Cana’yı terk ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sedat Cana’yı Terk Ediyor!

Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, yüzüğü atmasının sebebini kimseye anlatmıyor. Muzo, Sedat’la konuşup Nalan’ın o bilekliği kendisine aldığını zannettiğini ve Cana’nın bileğinde gördüğü için yüzüğü attığını söylüyor. Sedat, abisinin bunu nasıl bildiğini anlayamıyor.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, sinir krizleri geçiriyor. Sedat’ı çağırıp onu evlatlıktan ret ettiğini onun gibi bir oğlu olmadığını söylüyor. Çocukluğundan beri babasından şefkat göremeyen Sedat, evden çıkıp gidiyor. Cana’yı arayıp onunla buluşuyor. Ona, birlikte uzaklara gidip yeni bir hayat kurmayı teklif ediyor.

Cana, gülüp geçiyor ve böyle bir şey olmayacağını söylüyor. Sedat, arabasının hızını artırıp bir taksiyle çarpışıyor. Taksi şoförü ve Sedat, ağır yaralanıyor. İkisinin de sakat kalma riski doğuyor. Aile, Sedat’ın kaza geçirdiğini öğrenince hemen hastaneye koşuyor. Selen, en iyi doktoru bulup getirtiyor.

Rafet doktordan, oğluyla taksi şoförünü birlikte aynı titizlikle ameliyat etmesini istiyor. Nalan, kaza haberini duyup ailesiyle birlikte hastaneye koşuyor. Olanlardan kendisini sorumlu tutuyor. Cana da, hastaneye geliyor. Ameliyat başarılı geçiyor ve Sedat’da taksi şoförü de kurtuluyor.

Rafet, Sedat’la birlikte taksi şoförünün evine gidiyor. Oradan çıktıktan sonra oğluyla konuşan Rafet, ona sarılıyor ve Cana’yla olan ilişkisine son vermesini istiyor. Sedat, Nalan’la buluşup konuşuyor. Nalan, bilekliği gördüğünü söylüyor. Sedat, çıkan haberlerden sonra onun ailesinin de yıprandığını, onun için Cana’ya öyle bir hediye aldığını söylüyor.

Nalan’a yüzüğü tekrar takıyor. Tuvalete gidip Cana’yı arıyor ve beraber olmayı beceremediklerini, ayrılmalarının en doğrusu olacağını söylüyor. Sedat, Nalan’la birlikte basının karşısına çıkıp prensin prensesini bulduğunu söylüyor. Düğünün de yakın bir zamanda olacağının haberini veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler