Ana SayfaKimdirSerra Arıtürk Kimdir?

İlgili Postlar

Serra Arıtürk Kimdir?

“Aşkın Tarifi” dizisinin oyuncusu Serra Arıtürk kimdir? Serra Arıtürk kaç yaşında? Serra Arıtürk aslen nereli? Serra Arıtürk dizileri neler? Serra Arıtürk filmleri neler? Serra Arıtürk hangi burç? Serra Arıtürk hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Serra Arıtürk Kaç Yaşında? Serra Arıtürk Aslen Nereli? Serra Arıtürk Hangi Burç?

Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Serra Arıtürk, İkizler burcudur.

Serra Arıtürk Kimdir?

Gitar konusunda en büyük eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan almış olan Serra Arıtürk, lise sondan itibaren ise şarkı söylemeye adım atmıştır. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başlamış olan isim, okul nedeniyle buradan ayrılmış ve eğitimine devam etmiştir. Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamlayan ünlü isim, arkasından ise Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. Yaşamını İstanbul’un Kadıköy ilçesinde sürdüren isim, bir yandan ise şarkı çalışmalarına devam etmektedir. çeşitli Coverlar ile üne kavuşan isim, arkasından ise 2019 tarihinde Kendimi Bilmeden adlı parçayı çıkarmıştır. Amy Winehouse fanatiki olan Serra Arıtürk bunu her röportajında dile getirmiştir. Evde yalnız olduğunda müzik dinleyerek uyumayı seven ünlü isim, yeni şarkılarının hazırlıklarına devam etmektedir. Kendi Youtube kanalında şarkılarını sevenleriyle paylaşmaya devam etmektedir. Serra Arıtürk yakında kadrosunda Cem Davran, Alperen Saldıran ve Kadir Doğulu gibi isimlerin yer aldığı Kanal D ekranlarında yayımlanacak olan “Aşkın Tarifi” dizisiyle ekran karşısına geçecektir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler