Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Mehmet'in Hakan Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Mehmet’in Hakan Olduğunu Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 123. yeni bölümüyle 10 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fikret, sonunda Züleyha’ya aşık olduğunu yüzüne karşı itiraf eder. Züleyha, Çolak ağa tarafından kaçırılır. Onun yardımına Mehmet koşar. Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vahap, Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu herkese açıklıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Vahap Mehmet’in Hakan Olduğunu Açıklıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm 2. fragmanında; Vahap, sokağın ortasında Züleyha’ya sataşıyor ve onu uyurken izlediğini söylüyor. Züleyha, bunu gidip Mehmet’e anlatıyor. Mehmet, öfkeden deliye dönüp Vahat’ı hırpalıyor. Vahap ise, tüm ahaliye Mehmet’in aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu haykırıyor. Bunlardan habersiz olan Züleyha, o geceyi Mehmet’le geçiriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1490747080733872130

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 122. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, Abdulkadir’in amcasını öldürdüğünü öğrendikten sonra onu vurmak için silahını çeker. Teyzesi onu durdurur. Abdulkadir, hiçbir şeyden haberi olmadan oradan uzaklaşır. Lütfiye, Fikret’in kötü bir şey yapmasından endişelenip onun iş yerine gider. Fikret’i orada bulur ve onun sakin olmasından endişelenip tekrar konağa döner.

Züleyha da, Abdulkadir’in dükkanına gidip Fikret’in oraya gideceğini düşünüp orada bekler. Mehmet Züleyha’yı görür ve ona, orada ne yaptığını sorar. Züleyha ona, bir cevap vermeden oradan uzaklaşır.

Züleyha, konağa dönünce Lütfiye’nin konuşmalarından biraz rahatlar. Abdulkadir, o gece sevgilisinin evine gider. Yeyip içip eğlendikten sonra uykuya dalar. Gece yarısı Fikret onun bulunduğu evi basıp onu alıp bir kulübeye götürür. Abdulkadir’in elini kolunu bağlayıp ondan amcasını neden öldürdüğünü sorar.

Elleri kolları bağlı olsa da Abdulkadir, gerçekleri Fikret’e söylemez. Ona yine yalanlar uydurur ve  Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu söylemez. Fikret, katil olmadığını söyleyip ona Yılmaz’ın Demir’i nasıl yakmaya çalıştığını anlatır.

Onun bulunduğu yere benzin döküp ateşe verir. Katil olmadığını ispatlamak için onun önüne bir çakı atar. Abdulkadir, çakıyı alıp ipleri kesip kendisini kurtarır. Gidip olanları Mehmet’e anlatır ve onu ele vermediğini söyler.

Züleyha, Çolak ağanın işçilerinin kaldığı yerleri yerle bir ettiğini ve bir çok işçiyi yaraladığını öğrenir. Onun karşısına çıkar ve eşkıyadan ağa olmayacağını söyler. Onun konuşmasını duyan tüm ahali Züleyha’yı alkışlar. Vahap, hesap sormak için Betül’ün evine gider.

Betül, Vahap’ı kandırmayı başarır. Vahap, Betül’le buluşacağını zannedip onun yanından ayrılır. Çolak ağa Vahap’a, bunca zaman ne yaptığını sorar. Oda, Züleyha’nın zaaflarını bulduğunu söyler. Çolak ağa, Züleyha’nın işini bitirmek için bir çalışanını onu telefonla aramasını sağlar ve değirmenin duvarının göçtüğünü, yaralananların olduğunu söyletir.

Züleyha, hastaneye gitmek için yola çıkar. Çolak ağa, Züleyha’yı tuzağına düşürecek mi? Züleyha’nın yardımına kim koşacak?

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’yı Çolak Ağa’nın Elinden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler