Ana SayfaDizilerKalp Yarası 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Her Yerde Ayşe'yi Arıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Her Yerde Ayşe’yi Arıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kimse Feraye’yi konakta istemiyor. Yaman, annesinin kendisiyle konakta yaşayacağını söylüyor. Hande, Yaman’ın annesini ve kız kardeşini istemiyor. Yaman, bunu fark edip Hande’den soğumaya başlıyor. Pınar, cinayeti annesinin işlediğini öğreniyor. Eldiveni Ayşe’den almak için adam tutuyor. Ayşe’nin kendisini fark etmesiyle ona bilerek çarpıyor. Bahtiyar, Feraye ve Pınar arabanın bagajına Ayşe’yi koyup onu uçurumdan aşağı itiyor. Kalp Yarası 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, her yerde Ayşe’yi arıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Her Yerde Ayşe’yi Arıyor!

Kalp Yarası 31. bölüm 1. fragmanında; Pınar, Ayşe’nin kendisini gördüğünü fark edip ona bilerek çarpıyor. Sonra, annesini ve Bahtiyar’ı arıyor. Onlarla birlikte yaralı olan Ayşe’yi, Adnan’ın öldürüldüğü arabanın bagajına koyup uçurumdan aşağı itiyorlar. Ferit, Ayşe’yi bulmak için kapı kapı sokak sokak geziyor. Hande, Feraye’yi konaktan kovuyor. Bunu duyan Yaman, Hande’yi kapı dışarı ediyor.

İşte Kalp Yarası 31. bölüm 1. fragmanı…

KALP YARASI 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azade, Feraye’yi karşısında görünce donup kalıyor. Yaman, annesinin kendisiyle birlikte konakta kalacağını açıklıyor. O zaman ortalık karışıyor. Azade, babasının Feraye’yi zamanında Adnan’dan ayırmak için Baytiyar’dan onu öldürmesini istiyor. O ise, Feraye’yi öldürmüyor. Yaman’ın yaşadığını bilip Feraye’ye de söylemiyor.

İkili oynayan Bahtiyar, Feraye’nin Adnan’ı öldürmesine yardım ediyor. Adnan öldükten sonra onu oğluna kavuşturuyor. Azade, babasının böyle bir şeyden haberi olmadığı için Adnan’ın kedisini tercih ettiğini zannediyor. Yıllar sonra çıkan bu gerçeğe Azade, inanmak istemiyor.

Hande, Yaman’ın annesiyle kız kardeşine misafir odası hazırlatıyor. Bunu duyan Yaman, Hande’yle ilk kırılmasını yaşıyor. Annesinin bu konağın hanımı olduğunu söyleyip ona Vedia’nın odasını veriyor. Hande, eski şımarıklığını ve laf sokmalarına devam ediyor.

Yaman, Hande’nin herkesi yukarıdan bakıp dalga geçmesinden sıkılıyor. Betül’e çok haksızlık ettiğini anlıyor. Hande’yi bir kaç kez uyardıktan sonra Betül’ü, göz yaşları içerisinde arayıp onunla dertleşiyor. Betül Yaman’ı, sakinleştiriyor. Pınar, annesinin Adnan’ı öldürdüğünü öğreniyor.

Onun düşürdüğü eldiveni Ayşe’nin bulduğunu da öğrenince o eldiveni almaya çalışıyor. Sonra adam tutup kap kaç süsü verip Ayşe’den o aldırıyor. Bu yeni bulduğu hayatı kaybetmek istemeyen Pınar, Ayşe’nin kendisini gördüğünü anlayıp annesini arıyor. Cinayet’in olduğu araba belli olduğu için Pınar, hem arabadan hem de Ayşe’den kurtulmak istiyor.

Bahtiyar ve annesiyle birlikte yaralı olan Ayşe’yi, arabanın bagajına koyup uçurumdan yuvarlıyorlar.

Kalp Yarası Dizisi Final Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler