Ana SayfaDizilerYasak Elma 131. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Çağatay'ın Ender'le Evleneceğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 131. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Çağatay’ın Ender’le Evleneceğini Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 130. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Ender’in teklifini asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Ekin’den yardım isteyen Çağatay, ondan umduğunu bulamıyor. Meriç’in Doğan’a ismiyle hitap etmesi Yıldız’ı kıskandırıyor. Doğan da, Çağatay’dan Yıldız’ı kıskanmaya başlıyor. Kumru, hamile olduğunu öğrenip Çağatay’la konuşmaya gidiyor. O sırada Ender içeri giriyor ve Çağatay’la nişanlandığını söylüyor. Kumru, Çağatay’ın Ender’le evleneceğini öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Çağatay’ın Ender’le Evleneceğini Öğreniyor!

Yasak Elma 131. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Ender’in yapacaklarından korkup onunla arasını düzeltmeye çalışıyor. Onu, Doğan’ın bir arkadaşıyla tanıştırmak için yemek organize ediyor. Doğan’la konuşup onun onayını aldıktan sonra Ender’i yemeğe çıkarıyor. Restoranda buluşan Yıldız ile Ender, rezervasyonları olmadığı için içeri alınmıyor. Ender, kendisini tanıtıyor. Yine alınmıyorlar. Yıldız, kendisinin Doğan Yıldırım’ın eşi olduğunu söyleyince hemen bir masa ayarlanıyor.

YASAK ELMA 130. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, bu duruma çok bozuluyor. Çağatay, Ender’in evlenme teklifini kabul etmiyor. Ender ise ona, bu konuyu bir kez daha düşünmesini istiyor. Çağatay’ı takibe alan Ender, onun birinden destek almak için uğraştığını anlıyor. Onu kendisine mecbur etmek için Çağatay’ın görüştüğü Sami’nin oğlu Ekin’i kafaya alıyor.

Onunla yakınlık kurup onun Çağatay’la işbirliği yapmasını engelliyor. Şirkette Doğan’ın, genel kurulu toplayıp sermaye artırımına gitmesini istemesini sağlıyor. Sami’nin oğlu Ekin’den de yardım alamayan Çağatay, toplantıda Ender’in kararına kalıyor. Ender, Çağatay’ın gözlerine bakıp bu sermaye artırımını düşünmek istediğini söylüyor.

Bu arada Kumru, babasıyla konuşuyor ve bu evliliği daha fazla sürdürmemesini, onların aynı odada bile kalmadıklarını bildiğini söylüyor. Doğan, Halit Can’ın küçük ve annesiyle yatmak istediği için Yıldız’la ayrı yattıklarını söylüyor. Yıldız, Ender ve Doğan’ın arkadaşıyla akşam yemeğine çıkıyor.

Ender, Yıldız’ın kendisini biriyle tanıştırmasına çok bozuluyor ve yemek fiyaskoyla bitiyor. Kumru, babasıyla Yıldız eve gelince Halit Can’ın kendi odasında uyuduğunu söyleyip onların rahat rahat birlikte uyuyabileceklerini söylüyor. Yıldız, Kumru’nun oyununa yenilmek istemiyor ve Doğan’la birlikte onun odasına gidiyor.

Doğan, koltukta yatıyor. Yıldız ise, onun yatağında uyuyor. Doğan, Yıldız uyurken onu hayran hayran izliyor. Ertesi gün Asuman, kızıyla Doğan’ın birlikte kaldıklarını öğrenip çok mutlu oluyor. Meriç, kahvaltıya geliyor ve onun Doğan’a ismiyle hitap etmesi Yıldız’ın gözünden kaçmıyor.

Doğan Meriç’i, Kumru’nun isteğiyle işe alıyor. Kumru, hamile olduğunu öğrenip Çağatay’la konuşmaya onun yanına gidiyor. Orada Ender’i görüyor ve onların evleneceklerini öğrenip şok oluyor.

Yasak Elma 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler