Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayri'nin Nalan'a Tutkusu Giderek Artıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayri’nin Nalan’a Tutkusu Giderek Artıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Sedat’la görüştükten sonra Hayri’yle birlikte yola çıkıyor. Yolda Hayri’yle Nalan sohbet ediyor. Nalan, onun kendisine dinlettiği şarkı çok hoşuna gidiyor. Sedat, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Adil, Sedat ile Cana’nın ilişkisini öğreniyor. Feride, Cana’yı evine çağırıyor ve onu bayıltıp bodruma kilitliyor. Hayri’nin Nalan’a, olan tutkusu giderek artıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Hayri’nin Nalan’a Tutkusu Giderek Artıyor!

Camdaki Kız dizisinin 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan Sedat’a, hamile olduğunu söylüyor. Sedat, sevinçten havalara uçuyor. Nalan, Hayri’yle birlikte eve dönmek üzere yola çıkıyor. Onlar yola çıktıktan sonra Cavit, Sedat’ın yanına geliyor ve babasını aramasını istiyor. Rafet, Cavit’le konuşuyor ve Sedat’ın yanına gittiği için ona çok kızıyor.

CAMDAKİ KIZ 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan ile Hayri, yolda bol bol sohbet ediyor. Hayri’nin hikayesi Nalan’ı çok etkiliyor. Özellikle onun dinlettiği şarkı Nalan’ın çok hoşuna gidiyor. Feride, kızının gecikmesine çok öfkeleniyor. Onu kapıda bekliyor ve Nalan gelir gelmez onu hemen doktora götürüyor. Bebeğin sağlıklı olduğunu anladıktan sonra rahatlıyor.

Rafet, Sedat’ın eve getirilmesini istiyor. Sedat, eve getirilince ne olduğunu anlıyor. Rafet oğluna, o mahkemeye çıkacağını gerekirse hapis de yatacağını söylüyor. O gece Cana Sedat’ı arıyor ve onu yanına çağırıyor. Hayri, onların konuşmasını duyuyor. Nalan gibi bir kadının onun nasıl aldattığına bir anlam veremiyor.

Adil, Cana’ya çocuklarını alacağını müjdeliyor. Sedat, mahkemeye çıkarılıyor ve tutuksuz yargılanmasına karar veriliyor. O akşam tüm aile bir araya geliyor ve yemekten sonra Nalan ile Sedat, bebek bekledikleri haberini herkese açıklıyor.

Alp Adil’i arıyor ve Cana’ya yardım ettiğini bildiğini, Feride hanımın durumu daha önceden de bildiğini Cana ile Sedat’ın yıllardır ilişkilerinin devam ettiğini bunu belgelerle de ispat edeceğini söylüyor. Adil, duydukları karşısında çok öfkeleniyor. Sedat’ı tersliyor. Feride, hemen durumu düzeltmeye çalışıyor ve Adil’e bunu açıklarsa Nalan’ın bebeğini düşürebileceğini söylüyor.

Adil, susuyor. Ama ertesi gün gidip Cana’nın çocuklarını almasını engelliyor. Feride Cana’yı arayıp sabah çocuklarının evlerine geleceğini söyleyip onu kahvaltıya çağırıyor. Yiyeceklere onu bayıltacak karışımlar hazırlayıp ona yediriyor. Cana, çocuklarına kavuşacağı için sevinçle Feride ile kahvaltı yapıyor.

Feride, Cana’yı bayılttıktan sonra onu bodrumdaki yerine kapatıyor. Nalan, yine neler olduğunu anlayamıyor ve Hayri’nin dinlettiği şarkı aklına gelip açıyor. Hayri, onun kendisinin en sevdiği şarkıyı dinlediğini duyunca ona karşı hayranlığı daha da büyüyor.

Camdaki Kız 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Tutuklu Yargılanmasına Karar Veriliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler