Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat'ın Tutuklu Yargılanmasına Karar Veriliyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Tutuklu Yargılanmasına Karar Veriliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alp, Adil’i arayıp ona Cana ile Sedat’ın ilişkisi olduğunu onun için çocukları ondan uzaklaştırdığını anlatır. Adil, Feride’nin bu durumu bilip susmasına çok kızar. Feride, Cana’yı bodrumundaki yere kilitler. Adil, kızına bu kötülüğü yapamayacağını Sedat’ın kızına ihanetini herkese anlatacağını söyler. Adil, öğrendiklerini herkese açıklayacak mı? Camdaki Kız 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat’ın, tutuklu yargılanmasına karar veriliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat’ın Tutuklu Yargılanmasına Karar Veriliyor!

Camdaki Kız 30. bölüm 2. fragmanında; Rafet, Sedat’la konuşup gerekirse hapis yatacağını söylüyor. Cavit, mahkemenin hakimini tanıyor ve buna çok seviniyor. Hakim, Sedat’ın tutuklu olarak yargılanmasına karar veriyor. Feride, Nalan’ı doktora götürüyor. Doktor, bir gariplik olduğunu fark ediyor. Hayri’nin, Nalan’a karşı hayranlığı her geçen gün daha da artıyor.

İşte Camdaki Kız 30. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, tam hamile olduğunu öğrendiği sırada Sedat’ın hapse gireceğini öğrenir. Ortalık öyle karışıkken hamile olduğunu kimseye söylemek istemez. Feride, Nalan’ın kendisinden hamile olduğunu sakladığını anlar ve onunla birlikte Sedat’ın durumunun sonuçlanmasına kadar kızıyla kalma kararı verir.

Cavit, medyayı kışkırtıp Rafet’in önüne çeker. Rafet, oğlunu kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Danışmak için ünlü bir avukat şirketlerine gelir. Onlara Sedat’ın yerine aileden başka birini o otelin sorumlusu olarak seçip sahte evrak düzenlemekten başka çareleri olmadığını söyler.

Rafet avukata, düşüneceğini söyler. Akşam yemekte Levent’ten bu şirketin sorumlusu olmasını ister. Levent, sabaha kadar uyuyamaz ve kabul etmekten başka çıkar yol bulamaz. Rafet’te, sabaha kadar uyuyamaz. Muzo, kendilerine gelen avukatın sahte evrak düzenlemekten suçlandığını babasına söyler.

Cavit, onlara kurduğu tuzağın sonucunun nasıl olacağını beklemeye başlar. Rafet, düşünüp taşınır ve ne damadına nede kızına böyle bir ceza yüklemek istemediğini açıklar. Sedat’ı, Hayri’yle birlikte bir arkadaşının yanına gönderir. Zor şarta alışamayan Sedat, babasının kendisinin hapse atılmasına izin vereceğini anlar.

Bir an evvel oradan yurt dışına kaçmaya karar verir. Feride, kızının hamile olduğunu anlar. Nalan’da, annesine hamile olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Cana, Adil’in başına bela olur. Emri vaki yapıp onun evine gelir. Feride, Cana evdeyken gelir.

Cana, yaşadığı şokla ve Feride’nin bodrumdaki odasını gördükten sonra bir daha kötü şeyler yapmamaya tövbe eder. Feride, evdeki kadın parfümü kokusunu alır. Görmezden gelip oradan çıkar. Hemen kızına hamilelik testi alıp konağa gider. Nalan, annesinin hamile olduğunu anladığını daha fazla saklayamaz.

Sedat’ın yerini öğrenen Nalan, onun yanına gider ve kendisini bırakıp gitmemesini ister. Daha sonra karnını gösterip Sedat’a, hamile olduğunu söyler. Cavit, onları takip edip geriden onları izler. Planı tutmadığı için bir kez daha Rafet’e yenileceğini düşünmeye başlar.

Camdaki Kız 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Sedat’ın Yasak İlişkisini Herkese…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler