Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım'ın Gizlediği...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’ın Gizlediği Sırrı Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sanem, Yıldırım’ı Bora’yla görüyor ve onun yalan söylediğini anlıyor. Bora, zamanında Yıldırım’ın hayatını kurtardığı için ondan kendisine muhbirlik yapmasını istiyor. Sergen, Azra’ya çocukları almak için velayet davası açıyor. Sanem, Bora’nın evine gizlice giriyor ve bulduğu şeyler onu şok ediyor. Azra ile Güneş, Vedat’ın adresine gidip arama yapıyor. Filiz, Nadide ile oğlu tarafından zorla odaya kapatılıyor. Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Yıldırım’ın gizlediği sırrı öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’ın Gizlediği Sırrı Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 1. fragmanında; Yıldırım Azra aşkı dolu dizgin devam ediyor. Songül, kızının Nadide’nin elinde olduğunu anlıyor ve Azra’dan yardım istiyor. Azra, Nadide’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapıyor. Sanem önce Yıldırım’ı arayıp ona Bora’nın can dostu olduğunu bildiğini söylüyor. Sonra da ablasını arayıp ona gerçekleri anlatıyor. Azra, duydukları karşısında şok oluyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldırım, önceden adliyenin önünde vuruluyor. Adam ikinci kurşunu Yıldırım’a atacakken biri gelip onu ölmekten kurtarıyor. Yıldırım, Bora’yla böyle tanışıyor. Bora, Yıldırım’ın hayatını kurtarıyor ve Yıldırım ona karşı bir can borcu olduğunu düşünüyor. Sanem, Yıldırım’la Bora’yı aynı masada görünce yanlarına gidiyor. Sanem, Yıldırım’ın kendisine yalan söylediğini anlıyor.

Ama Yıldırım’ın bunu neden yaptığını anlamak için bu olayı kimseye anlatmıyor. Bora, Yıldırım’dan can borcu olarak Çolpan’ın bir açığını kendisine söylemesini istiyor. Yıldırım bunu kabul etmiyor. Ancak, onun da bunu neden isteğini, Erman ile Çolpan’la ne alıp veremediği olduğunu merak ediyor.

Azra, Sergen’in çocuklarını almak için velayet davası açtığını öğreniyor ve hemen onun ofisine gidiyor. Onun geri atmayacağını görünce içeri giren Yıldırım’ın elini tutup yüzük bakmaya gitmeleri gerektiğini söylüyor. Sergen, öfkeden deliye dönüyor. Hafta sonu için Sergen çocukları Azra’dan alıyor.

Çocuklarını yeni evlerine götürüyor ve orada onlara hazırladığı odaları gösteriyor. Nadide, Songül’ü kuyumcudayken yakalayıp onu yüzüğü çalmakla suçluyor. Bunu kızına söylememe karşılığında Filiz’e bir milyon euro değerinde yüzük almasını istiyor. Songül, hemen Azra’yı arayıp ondan yardım istiyor.

Olayı duyan Erman, dümeni çözüyor. Azra, hemen Songül’ü arayıp yüzüğü almamasını, kızına gerçeği açıklayıp özür dilemesini ve Nadide’den o yüzüğü kızına tekrar takmasını istemesini söylüyor. Nadide, ödünç aldığı yüzüğü Filiz’in parmağına tekrar takmak zorunda kalıyor. Kuyumcudan da bir gün daha izin istiyor.

Yüzüğün sahtesini yaptırıp oğlundan gerçeğiyle değiştirmesini istiyor. Azra ile Yıldırım, yüzük bakmaya gidiyor. Planın içinde olan Çolpan ile Erman’da milyarder olarak içeri giriyor. Çolpan, hiçbir şeyi beğenmeyince kuyumcu hemen Nadide’den yüzüğü getirmesini istiyor. Nadide yüzüğü getiriyor. Çolpan, üzerindeki gizli kamerayla Nadide’nin yüzüğü getirdiğini çekiyor.

Filiz, kocası ile Nadide’nin konuşmalarını duyuyor ve kendisini dolandırmaya çalıştıklarını kulaklarıyla duyuyor. Nadide ile oğlu, Filiz’i bir odaya kapatıyor. Sanem, Bora’nın evinin anahtarını kopyalayıp onun evine giriyor. Azra da Güneş’le, Bora’nın babası olduğunu tahmin ettikleri Vedat’ın terk edilmiş evine giriyor. Sanem de, Azra da yakalanma tehlikesi geçiriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen Azra’dan Çocuklarını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler