Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen Azra'dan Çocuklarını...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sergen Azra’dan Çocuklarını Alıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 18. yeni bölümüyle 8 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Annesi ve babasıyla birlikte olmak isteyen Eren, Azra’yı zorlar. Sanem, Yıldırım’ın hain olabileceğini söyler. Azra, bunu duyunca Yıldırım’ın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermez. Gizlice Bora’nın evine girip onun hakkında bilgi edinmeye çalışır. Evlilik Hakkında Her Şey 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sergen Azra’dan, çocuklarını alıyor mu?

Salı Dizileri 2021

Sergen Azra’dan Çocuklarını Alıyor Mu?

Evlilik Hakkında Her Şeş 18. bölüm 2. fragmanında; Sergen, Azra’dan çocuklarını almak için elinden geleni yapıyor. Azra, çocuklarını kaybetmemek için mücadele ediyor. Ancak, Sergen’le bu şekilde anlaşamayacağını anlayan Azra, Yıldırım’la yüzük bakmaya gidiyor.

İşte Evlilik Hakkında her şey 18. bölüm 2. fragmanı

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora, herkesi toplayıp şirketin başına Sergen’i getirdiğini açıklıyor. Sergen, şirkete getirdiği yeni kuralları açıklıyor. Herkesin şirkete belli saatlerde geleceğini ve görüşmelerini şirket dışında yapmayacağını, artı şirkette aşk ilişkilerine yer olmadığını açıklıyor. Daha sonra Bora, Erman’ı daha önce Serhat’a kurduğu tuzakta Ceylan’ın üzerinden paravan şirket kurup ona para transferi yaptığının belgeleriyle tehdit ediyor.

İtiraz ederse ona dava açacağını söyleyip onu şirketten kovuyor. Erman, şirketi terk etmek zorunda kalıyor. Çolpan, kendisinin yüzünden Erman’ın şirketten uzaklaştırılmasına çok üzülüyor. Bu işi çözmek için ona söz veriyor. İkili sabaha kadar Bora’nın kendilerine neden düşman olduğunu anlamak için geçmişteki tüm davaları inceliyor.

Ama onun neden kendilerine düşman olduğunu anlayamıyor. Erman Bora’ya, neden kendisine bu kadar düşman olduğunu, babasını mı öldürdüğünü söylüyor. Oda, daha kötüsünü yaptığını söyleyip gidiyor. Bora, Erman’ın oğlu mu çıkacak? Azra, Yıldırım’ın evine gidiyor ve ona yaşattıklarından dolayı ondan özür diliyor.

Eren, babasında kalmaya karar veriyor. Miray, kardeşiyle konuşuyor ve onun kendileriyle kalmasına ikna ediyor. Sergen, Eren’i almaya geldiğinde Azra’ya, çocuklarının velayetini kendisine vermezse annesinin bir davaya hile karıştırdığını bildiğini ve baroya şikayet edip onun avukatlığını elinden almakla tehdit ediyor.

Azra, şirkette Bora’ya çalışan bir muhbir olduğunu anlıyor. Bunu anlamak için bir oyun oynuyor. Bu oyunu oynamak için Songül’den yardım istiyor. Bu arada Songül, kızı Filiz’in kendisinden habersiz evlendiğini öğreniyor. Damadı gözü tutmuyor ve onların foyasını ortaya çıkarmak için Azra’dan yardım istiyor.

Songül’ün tahminleri doğru çıkıyor. Ancak, öyle bir oyuna geliyor ki kendisi zor durumda kalıyor. Azra, oynadığı oyunla şirketteki haini öğreniyor. Ancak Sanem Bora ile Yıldırım’ı aynı masada oturup konuşurken görünce ondan da şüpheleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Yıldırım’ı Bildikleriyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler