Ana SayfaDizilerMahkum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Yakalanmadan Dışarı Çıkabilecek Mi?

İlgili Postlar

Mahkum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Yakalanmadan Dışarı Çıkabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 10. yeni bölümüyle 17 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, hapishaneden kaçmaktan başka çaresi kalmadığını söyleyip planını gerçekleştirir. Cemre, Fırat’ın ölen eşinin Tahir’in sevgilisi olduğunu öğrenir. Barış, Büge ile Sasha arasında bir seçim yaptığını açıklar. Fırat, hapishaneden dışarı çıkabileceği yere kadar çıkmayı başarır. Mahkum 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, yakalanmadan dışarı çıkabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Yakalanmadan Dışarı Çıkabilecek Mi?

Mahkum 10. bölüm 2. fragmanında; Fırat’ın kaçma planını öğrenen bir mahkum ona, oradan kaçabilmesi için bey babayı öldürmesini istiyor. Barış, kardeşini çok özlüyor. Büge, yurtta Nazlı’yla karşılaşıyor ve onun babasının Fırat Bulut olduğunu öğreniyor. Cemre’nin teyzesi Zait’in karşısına çıkıp ona yeğenine yaklaşmamasını, onun ailesine ne yaptığını öğrenirse neler olacağını soruyor. Fırat, hapishaneden kaçmayı başarıyor. Ancak, çıkmayı başarabilecek mi?

İşte Mahkum 10. bölüm 2. fragmanı…

 

MAHKUM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, kızını almak için Tahir’le buluştuğu sırada Barış gelir. Onların üzerine silahları doğrultan adamları işaret edip zorla Fırat’tan Nazlı’yı alıp gider. Fırat Nazlı’ya, onu alacağını söyleyip söz verir. Hapishaneye geri dönen Fırat, Barış tarafından tehdit edildiği için durumu kimseye anlatamaz.

Hapishane müdürü Fırat’ı odasına çağırıp onun Savaş’la ne derdi olduğunu sorar. Fırat ise ona, gerçekleri açıklayamaz. Koğuşa gidip arkadaşlarıyla kaçış planı yapmaya başlar. Hapishane müdürü Fırat’ın koğuşuna dosyaların bulunduğu depoyu temizlemelerini ister. Fırat, Bekir sayesinde koğuşun dağıtılacağını öğrenir.

Arkadaşlarına bu durumu anlatır ve bir kavgaya tutuşup aralarının kötü olduğunu müdüre inandırrlar. Koğuş olarak kaçış planı için harekete geçirler. Önce mutfakta görev istediklerini söyleyip yemekleri birlikte yapıp mahkumlara dağıtma görevini alırlar.

Tomris, Barış’ın Savaş’ı öldürdüğünü anlar ve onu da kaybetmemek için savcıya gidip, oğlu Barış’ı öldürdüğünü söyler. O sırada Cemre içeri girer. Cemre, onu dışarı çıkarıp evine götürür. Büge, Savaş’ın iş yaptığı arkadaşları tarafından tehdit edildiğini söyler. Sasha, adamı bulup köşeye sıkıştırmak isterken kendisi onun eline düşer.

Cemre, Zahit tarafından çağrılır ve şirketlerinde ona iş teklif eder. Bunun nedenini anlayamayan Cemre işe başlar. Tahir’in, işinden istifa ettiğini öğrendiğini öğrenen Cemre, onu şirketin hukuk bölümünün başında görür. İşin içinde işler olduğunu anlayan Cemre, onun ağzından bir şey öğrenemez.

Fırat, koğuş arkadaşlarıyla birlikte mutfakta bir yangın çıkarır ve kurtarılmak için beklerler. Hapishane yangın için alarm verir. Barış, kendisini Savaş zanneden kişilerin tuzağına düşer. O kişi Barış’tan, Sasha ile Büge arasında bir karar vermesini onlardan birinin öleceğini söyler. Barış, Büge ile Sasha arasında ne karar verecek?

Mahkum 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçma Planını Gerçekleştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler