Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'nin Sözleriyle Afallıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’nin Sözleriyle Afallıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 58. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Han Ceylan’a, İnci’nin hayatına girdiği için onun öldüğünü düşündüğünü, onun için onunla evlenmek istemediğini söyler. Safiye, Han’ı çöp toplarken bulur. Masumlar Apartmanı 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’nin sözleriyle afallıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Naci’nin Sözleriyle Afallıyor!

Masumlar Apartmanı 58. bölüm 2. fragmanında; Ceylan Han’ın çöp topladığı yere gidiyor. Ona bunu neden yaptığını soruyor. Oda, mutlu olmaktan korktuğunu söylüyor. Ceylan ise ağlayarak ona, sevgiyle korumayı karıştırdığını söylüyor. Safiye, öfkelenip Naci’nin dükkanını dağıtıyor. Naci ona, severken dokunmak zor geliyorsa, nefretle dokunmaktan zorlanmadığını söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 58. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 57. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, balayında Esat’la baş başa kalmak ister. Ancak onunla aynı yatakta uyumayı başaramaz. Eve döndüğünde herkesin moralinin bozuk olduğunu görür. Onların kendisini özlemediğini düşünür. Naci’nin hastalandığını gören Ceylan ona yardım eder ve bu ataktan Safiye’ye bir şey bahsetmezler.

Safiye, Naci’nin halinden onun kendisinden bir şey sakladığını anlar. Onu mutsuz ettiğini  düşünmeye başlar. Ceylan, Safiye’yle konuşup Han’la baş başa bir tatile gitmek istediğini söyler. Han, Mazlum’la yüzleşir. Kendisinin çocukken onu depoya kilitlediğini ve Mazlum’un orada kalıp babasıyla son kez görüşebileceği maça gidemediğini öğrenir.

Mazlum’dan Han, defalarca kez özür diler. Bunu yaptığı içinde kendisini asla affetmez. Han eve, morali bozuk bir şekilde gelir. Hikmet, Han’ın kendisini ölen oğlu Ömer zannettiği Mazlum’la görüştürmediği için ona tavır alır. Han, babasını mutsuz görmeye dayanamaz.

Hikmet, Mazlum’u arar ve onunla görüşür. Han, bunu öğrenip onların görüşmesine engel olmaz. Geriden onları izleyip babasının ne kadar mutlu olduğunu, görür. Ertesi gün Han babasını alıp mezarlığa götürür ve oğlu Ömer’in öldüğünü ona hatırlatmak zorunda kalır.

Hikmet, Ömer’in çocukken annesiyle kazada öldüğünü hatırlar ve Mazlum’a onun kendisinin oğlu olmadığını söyler. Gülben, ablasının evlendikten sonra Naci’yle aynı odada uyuduğunu öğrenir. Bunu öğrenince kendisini kötü hisseder. Doktor hanımınla görüşmeye gider.

Doktor hanım Gülben’in sevgisiz büyüdüğü için böyle olduğunu ona söyler. Ona, normal insanların onun gibi yaşamadığını, eğer onlar mikrop kapsa dünyada insan kalmayacağını söyler. O gün Gülben, Esat’ı sevdiğini ispat etmek için önce onun elini sonra yüzünü öper.

O sırada kapı çalar ve Esat’ın annesi gelir. Esat, annesinin babası tarafından hırpalandığını anlar. Han ile Ceylan, bir kaç günlüğüne baş başa kalacakları bir yere gider. Orada ikili çok güzel bir akşam geçirir. Ceylan Han’a, onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyler. Han ise, Ceylan’a onunla evlenemeyeceğini söyler.

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ı Çöp Toplarken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler