Ana SayfaDizilerYasak Elma 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Yaptıkları İçin Yıldız'dan Özür...

İlgili Postlar

Yasak Elma 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Yaptıkları İçin Yıldız’dan Özür Diliyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 131. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, hamile olduğunu Çağatay’a söylemeye gittiğinde onun Ender’le nişanlandığını duyunca hiçbir şey söylemeden orayı terk ediyor. Bebeği aldırmaya karar veren Kumru, sonda kürtaj olmaktan vazgeçiyor. Doğan Yıldız’a, sürpriz yapıp onu yurt dışına opera seyretmeye götürüyor. Yıldız, Kumru’nun hamile olduğunu ve bebeğini düşürmek üzere olduğunu anlayıp onu hastaneye yetiştiriyor. Bebeğini kaybeden Kumru, yaptıkları için Yıldız’dan özür diliyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Yaptıkları İçin Yıldız’dan Özür Diliyor!

Yasak Elma 132. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, hamile olduğundan emin olduktan sonra Çağatay’ın yanına gidip ona evlenmek zorunda olduklarını söylemeye gidiyor. Ancak söyleyemeden Ender’le Çağatay’ın nişanlandığını öğreniyor. Büyük bir hayal kırıklığıyla eve geri dönüyor. Meriç’i arayıp onunla buluşmak istiyor. Ona hamile olduğunu ve Çağatay’ın Ender’le nişanlandığını anlatıyor.

YASAK ELMA 131. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Meriç Kumru’ya, hamile olduğunu Çağatay’ın bilmesi gerektiğini söylüyor. Ama Kumru, hamile olduğunu herkesten saklıyor. Aysel, çöpte hamilelik testi buluyor ve Asuman’la birlikte Yıldız’ın hamile olduğunu zannediyorlar. Öte yandan Erder, Çağatay’la konuşup ona Ekin’le tanıştığını ve samimiyet kurduğunu söylüyor.

Caner’i arayıp Ekin’i yalıya görüşmek için çağırıyor. Ekin, Yıldız’ı kıramıyor ve onun istediği parayı ona gönderiyor. Çağatay ile Ender’in eli rahatlıyor. Emir, bir süreliğine Ekin’in evinde kalmaya başlıyor. Bu arada da onu tanımaya çalışıyor. Ekin, karşı binanın yöneticisinden hoşlanmadığını onu, bir köpeğe tekme atarken gördüğünü söylüyor.

Ertesi gün Emir, işe giderken o adamın bıçaklanarak öldürüldüğünü anlıyor ve bunu Ekin’in yaptığından şüpheleniyor. Üzerine geçen sene karısına ve çocuğuna eziyet eden bir adamın da öldürüldüğünü öğrenince, ondan da korkmaya başlıyor. Emir’in anlattıklarına kimse inanmıyor.

Doğan Yıldız’a, akşam için hazırlanmasını yemeğe çıkacaklarını söylüyor. Ona kıyafet gönderiyor. Yıldız kıyafeti giyip aşağı indiğinde Doğan, çıkacakları yemeğin özel bir yemek olduğunu söyleyip ona çok pahalı bir kolye hediye edip boynuna takıyor. Doğan, özel jetiyle Yıldız’ı yurt dışına opera dinlemeye götürüyor.

Ender ile Çağatay, Doğan’la Yıldız’ı lüks bir limuzine binerken görüyor. Onları öyle gören Ender, kıskançlıktan deliye dönüyor. Çağatay ise, Yıldız’ın Doğan’la ilgilenmeyeceğinden emin konuşuyor. Kumru, bebeği aldırmaktan son anda vazgeçiyor. Yıldız, döndükten sonra Kumru’nun annesine yaptıklarını öğrenip ondan hesap sormak için odasına giriyor.

Onun kanaması olduğunu görünce hamile olduğunu ve bebeğini düşürmek üzere olduğunu anlıyor. Onu kimseye göstermeden arabasına bindirip hastaneye yetiştiriyor. Kumru, bebeğini kaybediyor ve ona tüm yaşattıkları için Yıldız’dan özür diliyor.

Yasak Elma 131. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Yıldız’a Çağatay’la Nişanlandığını Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler