Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han'ı Çöp Toplarken Görüyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ı Çöp Toplarken Görüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 58. bölümüyle 15 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hikmet, Ömer’le görüşmesine Han’ın engel olduğunu düşünüp ona tavır alır. Han, babasının Ömer’in öldüğünü anlamasını sağlar. Gülben, Esat’la aynı yatakta yatıp ona dokunmayı başarır. Safiye, Naci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Ceylan, Han’la birlikte baş başa kalacakları bir yere gider. Orada Han’a evlenme teklif eder. Han, Ceylan’ın evlenme teklifini kabul etmez. Ceylan, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Masumlar Apartmanı 58. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye Han’ı, çöp toplarken görüyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Han’ı Çöp Toplarken Görüyor!

Masumlar Apartmanı 58. bölüm 1. fragmanında; Han Ceylan’a, İnci’nin hayatına girdiği için onun öldüğünü düşündüğünü söylüyor ve kendisini yine çöpleri toplarken buluyor. Safiye, Han’ı çöp toplarken buluyor.

İşte Masumlar Apartmanı 58. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 57. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, balayında Esat’la baş başa kalmak istiyor. Ancak onunla aynı yatakta uyumayı başaramıyor. Eve döndüğünde  herkesin moralinin bozuk olduğunu görüyor. Onların kendisini özlemediğini düşünüyor. Naci’nin hastalandığını gören Ceylan ona yardım ediyor ve bu ataktan Safiye’ye bir şey bahsetmiyorlar.

Safiye, Naci’nin halinden onun kendisinden bir şey sakladığını anlıyor. Onu mutsuz ettiğini  düşünmeye başlıyor. Ceylan, Safiye’yle konuşup Han’la baş başa bir tatile gitmek istediğini söylüyor. Han, Mazlum’la yüzleşiyor. Kendisinin çocukken onu depoya kilitlediğini ve Mazlum’un orada kalıp babasıyla son kez görüşebileceği maça gidemediğini öğreniyor.

Mazlum’dan Han, defalarca kez özür diliyor. Bunu yaptığı içinde kendisini asla affetmiyor. Han eve, morali bozuk bir şekilde geliyor. Hikmet, Han’ın kendisini ölen oğlu Ömer zannettiği Mazlum’la görüştürmediği için ona tavır alıyor. Han, babasını mutsuz görmeye dayanamıyor.

Hikmet, Mazlum’u arıyor ve onunla görüşüyor. Han, bunu öğrenip onların görüşmesine engel olmuyor. Geriden onları izleyip babasının ne kadar mutlu olduğunu, görüyor. Ertesi gün Han babasını alıp mezarlığa götürüyor ve oğlu Ömer’in öldüğünü ona hatırlatmak zorunda kalıyor.

Hikmet, Ömer’in çocukken annesiyle kazada öldüğünü hatırlıyor ve Mazlum’a onun kendisinin oğlu olmadığını söylüyor. Gülben, ablasının evlendikten sonra Naci’yle aynı odada uyuduğunu öğreniyor. Bunu öğrenince kendisini kötü hissediyor. Doktor hanımınla görüşmeye gidiyor.

Doktor hanım Gülben’in sevgisiz büyüdüğü için böyle olduğunu ona söylüyor. Ona, normal insanların onun gibi yaşamadığını, eğer onlar mikrop kapsa dünyada insan kalmayacağını söylüyor. O gün Gülben, Esat’ı sevdiğini ispat etmek için önce onun elini sonra yüzünü öpüyor.

O sırada kapı çalıyor ve Esat’ın annesi geliyor. Esat, annesinin babası tarafından hırpalandığını anlıyor. Han ile Ceylan, bir kaç günlüğüne baş başa kalacakları bir yere gidiyor. Orada ikili çok güzel bir akşam geçiriyor. Ceylan Han’a, onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylüyor. Han ise, Ceylan’a onunla evlenemeyeceğini söylüyor.

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ceylan’ın Evlenme Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler