Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım'a Doğum...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’a Doğum Günü Sürprizi Hazırlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 19. yeni bölümünde; Yıldırım Azra aşkı dolu dizgin devam eder. Songül, kızının Nadide’nin elinde olduğunu anlar ve Azra’dan yardım ister. Azra, Nadide’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapar. Sanem önce Yıldırım’ı arayıp ona Bora’nın can dostu olduğunu bildiğini söyler. Sonra da ablasını arayıp ona gerçekleri anlatır. Azra, duydukları karşısında şok olur. Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra Yıldırım’a, doğum günü sürprizi hazırlıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’a Doğum Günü Sürprizi Hazırlıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 2. fragmanında; Azra, çocuklarından ilk kez ayrı bir hafta sonu geçirmek zorunda kalıyor, Sergen’den, bunun intikamını almak için çok güzel bir şekilde hazırlanıp Yıldırım’a, doğum günü sürprizi yapıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 19. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım, önceden adliyenin önünde vurulur. Adam ikinci kurşunu Yıldırım’a atacakken biri gelip onu ölmekten kurtarır. Yıldırım, Bora’yla böyle tanışır. Bora, Yıldırım’ın hayatını kurtarır ve Yıldırım ona karşı bir can borcu olduğunu düşünğr. Sanem, Yıldırım’la Bora’yı aynı masada görünce yanlarına gider. Sanem, Yıldırım’ın kendisine yalan söylediğini anlar.

Ama Yıldırım’ın bunu neden yaptığını anlamak için bu olayı kimseye anlatamaz. Bora, Yıldırım’dan can borcu olarak Çolpan’ın bir açığını kendisine söylemesini ister. Yıldırım bunu kabul etmez. Ancak, onun da bunu neden isteğini, Erman ile Çolpan’la ne alıp veremediği olduğunu merak eder.

Azra, Sergen’in çocuklarını almak için velayet davası açtığını öğrenir ve hemen onun ofisine gider. Onun geri atmayacağını görünce içeri giren Yıldırım’ın elini tutup yüzük bakmaya gitmeleri gerektiğini söyler. Sergen, öfkeden deliye döner. Hafta sonu için Sergen çocukları Azra’dan alır.

Çocuklarını yeni evlerine götürür ve orada onlara hazırladığı odaları gösterir. Nadide, Songül’ü kuyumcudayken yakalayıp onu yüzüğü çalmakla suçlar. Bunu kızına söylememe karşılığında Filiz’e bir milyon euro değerinde yüzük almasını ister. Songül, hemen Azra’yı arayıp ondan yardım ister.

Olayı duyan Erman, dümeni çözer. Azra, hemen Songül’ü arayıp yüzüğü almamasını, kızına gerçeği açıklayıp özür dilemesini ve Nadide’den o yüzüğü kızına tekrar takmasını istemesini söyler. Nadide, ödünç aldığı yüzüğü Filiz’in parmağına tekrar takmak zorunda kalır. Kuyumcudan da bir gün daha izin ister.

Yüzüğün sahtesini yaptırıp oğlundan gerçeğiyle değiştirmesini ister. Azra ile Yıldırım, yüzük bakmaya gider. Planın içinde olan Çolpan ile Erman’da milyarder olarak içeri girer. Çolpan, hiçbir şeyi beğenmeyince kuyumcu hemen Nadide’den yüzüğü getirmesini ister. Nadide yüzüğü getirir. Çolpan, üzerindeki gizli kamerayla Nadide’nin yüzüğü getirdiğini çeker.

Filiz, kocası ile Nadide’nin konuşmalarını duyar ve kendisini dolandırmaya çalıştıklarını kulaklarıyla duyar. Nadide ile oğlu, Filiz’i bir odaya kapatır. Sanem, Bora’nın evinin anahtarını kopyalayıp onun evine girer. Azra da Güneş’le, Bora’nın babası olduğunu tahmin ettikleri Vedat’ın terk edilmiş evine girer. Sanem de, Azra da yakalanma tehlikesi geçirir.

Evlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’ın Gizlediği…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler