Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Cemal'i Konaktan Kovuyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Cemal’i Konaktan Kovuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Helin, Cemal’in telefonundan Asiye’ye konup gönderdiğini öğrenince onlardan şüpheleniyor. Cemal, o konumu Mahir ile Asiye için gönderdiğini söylüyor. Helin, bu yanlış anlama için üzülüyor. Raci, Mahir’in sakladığı gerçekleri öğrenip onu tehdit ediyor. Mahir’de, onu otelde kumar oynattığıyla tehdit etmek zorunda kalıyor. Cemal, balıkçıda içip Asiye’yi arıyor o gelmeyince kavga çıkartıp yaralanıyor. Kaderimin Oyunu 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harun, Cemal’i konaktan kovuyor.

Cuma Dizileri 2021

Harun Cemal’i Konaktan Kovuyor!

Kaderimin Oyunu 9. bölüm 1. fragmanında; Nedret, Nergis’in Cemal’e baba dediğini ve ağladığını görüyor. Cemal, iyileşiyor ancak onun bir kadın ismi haykırdığı ve sonrasında olay çıktığı anlaşılıyor. Raci, tehditleriyle Mahir’i susturuyor. Mahir’de, onun bildikleri için şirkette onun kumar oynattığını saklamak zorunda kalıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 9. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ailecek çıkılan gezide adalara gidiliyor. Orada kalmak zorunda kalıyorlar. Asiye ile Cemal, aynı yatakta yatmak zorunda kalıyor. Raci, babasından gizli otelde kumar oynatıyor. Necmi’nin Mahir’den para aldığını güvenlik kameralarından öğrenen Raci, onu kıskacına alıyor.
Onu götürüp onunla içki içiyor ve ağzından laf almaya çalışıyor. Raci Mahir’e, Recmi’den her şeyi öğrendiğini ve çocukların ondan olmadığını söyleyip tehdit ediyor. Mahir onu, babasını kandırıp otelde kumar oynatıp para kazandığını söylüyor. Raci, susmak zorunda kalıyor. Harun, Mahir’i nüfusuna almak için dava açıyor.
Cemal, Asiye’den uzak kalmak istemiyor. Onu ve çocuklarını alıp uzaklaşmak istiyor. Asiye ile konuşuyor. Nesgis, annesinin ağladığını görünce babasından bir daha annesini üzmemesini ve kendilerinden uzak durmasını istiyor. Cemal, kızına kendisini anlatmaya çalışınca Nergis ona, keşke onun ölmesini istediğini söylüyor.
Cemal, balıkçıda içki içiyor ve Asiye’yi arıyor. Ondan yanına gelmesini yoksa intihar edeceğini söylüyor. Asiye, kabul etmeyince oturduğu yerdeki insanlarla kavgaya tutuşuyor ve bıçaklanıyor. Asiye, Cemal’e kan veriyor. Nergis, babasıyla konuşurken Nedret hanım duyuyor. Onun duymasıyla ortalık karışıyor. Mahir, durumu kurtarıp Nedret hanımın şüphesini ortadan kaldırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler