Ana SayfaDizilerAziz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Amcasının Tehdidine Boyun Eğecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Amcasının Tehdidine Boyun Eğecek Mi?

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, yaralanan Mustafa’yı diğer arabayla gönderip askerlerin dikkatini kendisinin üzerine çekiyor. Onların elinden kurtulup geliyor. Kenan, sınırdan kurtulunca Maksude ile Mustafa’nın kaçtığını öğrenip onları takip ettiği yalanını söylüyor. Piere, silahların verilip erzak alındığını öğrenip Galip’i kızı Maksude ile tehdit ediyor. Oda ona, Aziz’in atölyesini ona vermeyi taahhüt ediyor. Galip Aziz’i, Pierre’nin oğlunun katili olduğunu tiraf etmekle tehdit ediyor. Aziz, amcasının tehdidine boyun eğecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Aziz Amcasının Tehdidine Boyun Eğecek Mi?

Aziz 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kenan, Mustafa’yı vuruyor. Aziz, sınır askerlerine yakalanmadan iki araba erzağı kaçırmaya çalışıyor. Mustafa’nın vurulduğunu anlayan Aziz, arabaları durdurup arabadan düşen Mustafa’yı diğer arabaya koyup onların gitmesini istiyor. Askerlerin dikkatini kendisinin üzerine çekiyor ve bir ormanlık alana gelip arabadaki erzakları saklıyor.

AZİZ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sonra Fransız askerlerine yakalanıyor. Ancak, kaçmayı başarıyor. Efnan, Aziz’in döneceğinden hiç umudunu kesmiyor. Pierre, Galip’i yanına çağırıp silahların nerede olduğunu soruyor. Galip, iyice Piere karşısında zor durumda kalıyor. Pierre, sınırda bir Türk’ün yakalandığını öğreniyor.

Onun Aziz, olabileceğini düşünüyor. Ama yakalanan kişinin Kenan olduğunu görüyor. Kenan, Maksude ile Mustafa’nın sınırdan kaçacağını öğrenip onların peşine düştüğü yalanını söylüyor. Onların kaçmasını istemediği içinde Mustafa’yı vurduğunu itiraf ediyor. Aziz dönüyor ve erzakları deposuna saklıyor.

Mustafa, ağır yaları bir şekilde getiriliyor. Ama Mustafa, hayatını kaybediyor. Galip Pierre ile Aziz’in evine gidiyor. Orada Mustafa’nın öldüğünü anlıyorlar. Piere, erzakların Aziz’in evinde olduğunu anlıyor. Ancak Maksude’nin feryadını görünce arama yapamadan dönüyor. Efnan, evdeki çalışanlarla erzakları gizli bir yere taşıyor.

Aziz, atölyedeki arkadaşlarına Mustafa’nın Türklere erzak getirme yolunda şehit olduğunu açıklıyor. Oğullarını da ömrü boyunca koruyacağına söz veriyor. Efnan, Aziz’e kendisini anlatıyor. Aziz, Efnan’ı affediyor. Onu ilk kez öpüyor. Aziz, büyük ihale için hazırlanıyor. Pierre, Galip’i yanına çağırıp onu Maksude’yle tehdit ediyor.

O silahların kaçırılmasında Maksude’nin de içinde olduğunu Aziz’le birlikte kızının da asılacağını söylüyor. Galip Pierre, kızına dokunmayacağı karşılığında ona Aziz’in atölyesini vereceğini vaat ediyor. İhalede ihaleyi Aziz alıyor. Galip Aziz’e, atölyesini kaybettiğini söylediğinde kandırılanın kendisi olduğunu, Adem’in bir gün önce atölye hisselerini geri Aziz’e devir ettiğini öğreniyor.

Pierre karşı çaresiz kalan Galip, Adem’in ihanetinden sonra kötü oluyor. Aziz’e, o atölyeyi Pieere’ye vermesini yoksa onun oğlunu öldürdüğünü itiraf edeceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

Aziz 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Adem’in İhanetine Uğradığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler