Ana SayfaDizilerYargı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Niyazi'nin Yaptıkları Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yargı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Niyazi’nin Yaptıkları Ortaya Çıkıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, tekrar hapse girmek istemez. Ilgaz, Ceylin’i sakinleştirmeye çalışır. Niyazi, büyük bir riske girdiği halde alması gereken parayı alamaz. Yeni savcı dosyayı alır. Ceylin, delilleri karartan kişi ile cinayeti işleyen kişinin aynı kişi olabileceğini düşünür. Niyazi’nin yırtık montu Ceylin’in dikkatini çeker. Yargı 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Niyazi’nin yaptıkları ortaya çıkıyor.

Pazar Dizileri 2021

Niyazi’nin Yaptıkları Ortaya Çıkıyor!

Yargı 20. bölüm 2. fragmanında; Yekta, Ceylin’e Ilgaz’ı hapse attırmak için saldırılarına devam ediyor. Bu arada Ilgaz ile Ceylin, masum olduklarını ispatlayacak delillerin peşine düşüyor. Eren, Niyazi’nin hain olduğunu anlıyor. Niyazi ise, çareyi kaçmakta buluyor. Ilgaz, Niyazi’nin peşine düşüyor. Trafik tıkanınca Niyazi, arabayı bırakıp koşarak kaçmaya başlıyor.

İşte Yargı 20. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Niyazi, eldivenden çıkan DNA’yla Ilgaz’ın DNA’sını değiştirir. Eldivende Ilgaz’ın DNA’sının çıkması herkesi şok eder. Kimse Ilgaz’ın böyle bir şey yaptığına inanmaz. Pars, testi tekrar yaptırır. Kriminal’de bir hain olduğunu anlayan Pars, Eren’e güvenecekleri birini bulmasını ister. Oda Niyazi’yi önerir.

Niyaziy’i yanlarına çağırıp içerideki hainin kim olduğunu bulması için çalışanları araştırmasını isterler. Bu arada Niyazi hariç kriminalde çalışanların hesapları kontrol edilmez ve bir tuhaflık bulunamaz. Eren, bu işi Yekta’nın yapabileceğini Pars’a söyler ve onun hesabı kontrol edilir.

Ceylin, Ilgaz’ın ve kendisinin hapse girme ihtimalinden çok korkar. Bunu Yekta’nın yaptığını düşünüp onun karşısına çıkar ve bunu onun yaptığını bildiğini söyler. Yekta, Ilgaz’ın onu hapisten çıkarmak için üçüncü bir şahısın olduğunu ispatlamak için o eldiveni onun koyduğunu söyler ve polisi çağırıp Ceylin’den şikayetçi olur.

Ilgaz, Ceylin’e sakin olmasını gerçeklerin er geç çıkacağını ve kendilerini işlerine vermeleri gerektiğini söyler. Küçük kızın davasını alıp kızın biyolojik annesini araştırmaya başlarlar. Kadının 6 yıldır evli olduğunu, kocasının başka bir ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra kocasıyla boşanmamak için bir kızları olduğunu açıkladığı ortaya çıkar.

Ilgaz ile Ceylin, küçük kızın hasta olduğunu ilerde tekerlekli sandalyeye mahkum olacağını öğrenir. Mahkeme günü gelir. Ilgaz, ilk davasında öğrendiklerini hakime anlatır. Kızının hasta olduğunu ve tekerlekli sandalyeye mahkum olacağını öğrenen biyolojik anne, davadan feragat eder.

Ilgaz, böylece ilk davasını kazanmış olur. Yekta, karısının şoförüyle ilişkisi olduğunu öğrenir. Pars’ın yanına gidip Laçin’in Engin’in kaçtığı gün nerede olduğuna dair tekrar ifadeye çağrılmasını ister. Laçin, ifade vermiyor ve susma hakkını kullanır. Yekta, şoförün yanında Laçin’in tutuklanacağına dair bir telefon görüşmesi yapar.

Şoför, Yekta’ya suçu kendi üzerine almak istediğini söyler. Şoför Engin’i kendisinin planlayıp kaçırdığına dair ifade verir. Laçin bunu duyunca onu kurtarmak ister. Yekta, Pars’a iddianameyi hazırlaması için baskı yapar. Pars, sabaha kadar Ilgaz’la iddianame hazırlar ve teslim eder.

Yargı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Niyazi’yi Hatırlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler