Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zahide Cemal İle Asiye'nin Sırrını...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zahide Cemal İle Asiye’nin Sırrını Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilin dizisi Kaderimin Oyunu, 8. yeni bölümüyle 11 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, Cemal’in Asiye’yle buluştuğunu öğrenir. Cemal, her şeyi geride bırakıp gitmek ister. Nersin, Cemal’den annesini arıtk rahat bırakmasını ister. Cemal, Asiye’yi arayıp onunla konuşmak ister. Eğer yanına gelmezse kendisini öldüreceğini söyler. Kaderimin Oyunu 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zahide, Cemal ile Asiye’nın sırrını öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Zahide Cemal İle Asiye’nin Sırrını Öğreniyor!

Kaderimin Oyunu 8. bölüm 2. fragmanında; Helin, intihar ediyor. Zahide, Cemal’in Asiye’le önceden bir ilişkisi olduğunu kanıtlayan kanıt buluyor. Onları bu kanıtla tehdit ediyor. Cemal, hastanelik oluyor. Nergis’in Cemal’e sarılıp ‘baba’ diye ağlamasını herkes görüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 8. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Harun, kendisine gelen zarfı açar. İçinden Nergis ile Umut’un DNA testi sonuçları çıkar. Harun yüksek sesle çocukların Mahir’e ait olduğunu okur. Bu duruma başta Raci olmak üzere herkes çok şaşırır. Harun, Raci’nin böyle bir şey yapmasına çok kızar. Ona neden böyle bir şey yaptığını sorar.

Oda, Mahir’in evli olmadığını öğrendiğini onun için yaptığını söyler. Asiye, gidip Cemal’e test sonuçlarını onun değiştirip değiştirmediğini sorar. Oda, Raci’nin DNA testi yaptıracağını öğrenince sonuçları değiştirdiğini söyler. Asiye Mahir’e, test sonuçlarını Necmi’nin değiştirdiğini öğrendiğini söyler.

Necmi, Cemal’in şoförü olarak işe başlar. Harun Mahir’i, yanına çağırıp artık ona soy adını vermek istediğini söyler. Ondan bir an evvel Asiye’yle nikah kısmasını ister. Bunu öğrenen Cemal, Asiye’nin numarasını Umut’tan alıyor ve koruya gidip onun yanına gelmesini konuşmak istediğini söyler.

Helin, Cemal’in koruda olduğunu öğrenir ve peşinden gider. Necmi’nin Cemal’i aramasıyla Helin’e yakalanmaktan kurtulur. Helin, Cemal’in cebinde kuyumcu faturası görür. Onun kendisini aldattığını düşünmeye başlar ve bu durumu Asiye’yle paylaşır. Cemal, nikah öncesi Asiye’yi balıkçıya çağırır.

Ona hala aşık olduğunu söyler. Asiye, onu unuttuğunu ve kendisinden vazgeçmesini, ondan bir kadını bir çocuğu daha mutsuz etmemesini ister. Helin, Cemal’in arabasını görüp balıkçıya gittiğinde onun masasında rujlu bir bardak görür. Onun bir kadınla buluştuğunu anlar.

Mahir, sahte bir nikah memuru ayarlar. Asiye, arkadaşıyla telefonda konuşur. Ona, Mahir’le yolda tanıştığını ve sahte bir evlilikle evleneceğini anlatır. Mahir’in kardeşi Asiye’nin telefon görüşmesini duyar. Sahte nikah memuru gelir. Helin, Asiye’nin nikah şahidi olur. Cemal’den de Mahir’in nikah şahidi olmasını ister. İkili sahte nikahla evlenir.

Helin’in eline Cemal’in telefonu geçer. Onun bir numaraya konum gönderdiğini görüp numarayı arar. Asiye’nin telefonu çalınca Helin şok olur.

Kaderimin Oyunu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’yi Alıp Gitmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler