Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye'yi Alıp Gitmek İstiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’yi Alıp Gitmek İstiyor!

Star Tv’nin sevilin dizisi Kaderimin Oyunu, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harun, DNA sonuçlarını okuyor ve çocukların Mahir’e ait olduğunu ancak onların evli olmadığını öğreniyor. Bu duruma Asiye ile Mahir’de çok şaşırıyor. Harun, Raci’ye bu yaptığından dolayı çok kızıyor. Hemen Mahir’e kendi soy adını vereceğini ve Asiye’yle evlenmelerini istediğini söylüyor. Nikahtan önce Cemal, Asiye’yle buluşuyor. Helin, Cemal’in bir kadınla buluştuğunu anlıyor. Cemal’in telefonundaki numarayı arayınca Asiye’nin telefonu çalıyor. Kaderimin Oyunu 8. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemal, her şeyi arkasında bırakıp Asiye’yi alıp gitmek istiyor.

Cuma Dizileri 2021

Cemal Asiye’yi Alıp Gitmek İstiyor!

Kaderimin Oyunu 8. bölüm 1. fragmanında; Helin, Cemal’in Asiye’yle buluştuğunu öğreniyor. Cemal, her şeyi geride bırakıp gitmek istiyor. Nersin, Cemal’den annesini arıtk rahat bırakmasını istiyor. Cemal, Asiye’yi arayıp onunla konuşmak istiyor. Eğer yanına gelmezse kendisini öldüreceğini söylüyor. Asiye, Cemal’le konuşmaya gidecek mi?

İşte Kaderimin Oyunu 8. bölüm 1. fragmanı…

 

KADERİMİN OYUNU 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harun, kendisine gelen zarfı açıyor. İçinden Nergis ile Umut’un DNA testi sonuçları çıkıyor. Harun yüksek sesle çocukların Mahir’e ait olduğunu okuyor. Bu duruma başta Raci olmak üzere herkes çok şaşırıyor. Harun, Raci’nin böyle bir şey yapmasına çok kızıyor. Ona neden böyle bir şey yaptığını soruyor.

Oda, Mahir’in evli olmadığını öğrendiğini onun için yaptığını söylüyor. Asiye, gidip Cemal’e test sonuçlarını onun değiştirip değiştirmediğini soruyor. Oda, Raci’nin DNA testi yaptıracağını öğrenince sonuçları değiştirdiğini söylüyor. Asiye Mahir’e, test sonuçlarını Necmi’nin değiştirdiğini öğrendiğini söylüyor.

Necmi, Cemal’in şoförü olarak işe başlıyor. Harun Mahir’i, yanına çağırıp artık ona soy adını vermek istediğini söylüyor. Ondan bir an evvel Asiye’yle nikah kısmasını istiyor. Bunu öğrenen Cemal, Asiye’nin numarasını Umut’tan alıyor ve koruya gidip onun yanına gelmesini konuşmak istediğini söylüyor.

Helin, Cemal’in koruda olduğunu öğreniyor ve peşinden gidiyor. Necmi’nin Cemal’i aramasıyla Helin’e yakalanmaktan kurtuluyor. Helin, Cemal’in cebinde kuyumcu faturası görüyor. Onun kendisini aldattığını düşünmeye başlıyor ve bu durumu Asiye’yle paylaşıyor. Cemal, nikah öncesi Asiye’yi balıkçıya çağırıyor.

Ona hala aşık olduğunu söylüyor. Asiye, onu unuttuğunu ve kendisinden vazgeçmesini, ondan bir kadını bir çocuğu daha mutsuz etmemesini istiyor. Helin, Cemal’in arabasını görüp balıkçıya gittiğinde onun masasında rujlu bir bardak görüyor. Onun bir kadınla buluştuğunu anlıyor.

Mahir, sahte bir nikah memuru ayarlıyor. Asiye, arkadaşıyla telefonda konuşuyor. Ona Mahir’le yolda tanıştığını ve sahte bir evlilikle evleneceğini anlatıyor. Mahir’in kardeşi Asiye’nin telefon görüşmesini duyuyor. Sahte nikah memuru geliyor. Helin, Asiye’nin nikah şahidi oluyor. Cemal’den de Mahir’in nikah şahidi olmasını istiyor. İkili sahte nikahla evleniyor.

Helin’in eline Cemal’in telefonu geçiyor. Onun bir numaraya konum gönderdiğini görüp numarayı arıyor. Asiye’nin telefonu çalınca Helin şok oluyor.

Kaderimin Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Cemal’in Asiye’yle Buluştuğunu Öğreniyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler