Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Seda'yla Babasını Görüştürmeyi Kabul...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Seda’yla Babasını Görüştürmeyi Kabul Ediyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 59. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlk olarak kliniğe Dara geliyor. Dara, kendisini daha iyi hissediyor ve doktor hanımla konuştuktan sonra çocukluğundaki Dara’yla konuşuyor. Sadi, yine sinirli bir şekilde kliniğe geliyor. Doktor hanım onun dikkatini dağıtmak için ona Cevher ablasından bahsetmesini istiyor. Sadi, istemese de Seda’yla babasını görüştürmeyi kabul ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Sadi Seda’yla Babasını Görüştürmeyi Kabul Ediyor!

Kırmızı Oda 60. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dara’nın hayatı normalleşiyor. Uyku düzeni düzeliyor ve kendisini daha iyi hissederek kliniğe geliyor. Dara, annesinin abisi öldükten sonra kendisini görmediğini, onun kendisini görmesi için yaptıklarını anlatıyor. Bu sefer annesi hırçın bir kadın oluyor. Babası da evi terk ediyor. Dara, babasının neden kendisini yanına almadığını hep merak ediyor.

KIRMIZI ODA 59. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babası gittikten sonra Dara’yı bir daha hiç arayıp sormuyor. Dara, annesiyle tartışmamak için kırtasiyede işe giriyor. Okuldan çıktıktan sonra işe gidiyor ve tüm günleri böyle geçiyor. Biraz büyüdükten sonra yurt dışına Londra’ya taşınıyor. Orada aşçılık eğitimi alıyor. Yıllar sonra Türkiye’ye geri dönüyor.

Annesinin kendisini özlemiş olabileceğini düşünürken onun yine kendisini görmediğini fark ediyor. Kırtasiyede kız arkadaşı Sare ile tanışıyor. Şimdi ise Dara’nın annesi Sare’yi komşuları, Dara’yı ise Arda zannediyor. Daha, annesini doktora götürüyor ve onun hastalığının ilerlediğini öğreniyor.

Artık ona kendisini Dara olarak kabul ettirmeye uğraşmıyor. Daha sonra kliniğe Sadi geliyor. Sadi, karısıyla ayrı evlerde yaşamaya başlıyor. Babasının avukatı aracılığıyla Seda’yı görmek istemesi Sadi’yi çok öfkelendiriyor. Bir de üzerine kendisinden habersiz avukatın Seda’yla konuşması ona babasının onunla görüşmek istediğini söylemesi Sadi’yi deliye çeviriyor.

Seda, babasıyla görüşmek istiyor. Sadi ona, kendisinden her yeri istemesini ama bunu istememesini söylüyor. Ama Seda, içten içe bu duruma çok üzülüyor. Doktor hanım Sadi’nin dikkatini başka tarafa çevirmek için ona Cevher hanımla geçirdikleri günleri anlatmasını istiyor.

Sadi, Cevher ablası ve bebekle birlikte yaşamaya başlıyor. Cevher, mahallenin esnafından para toplayıp bebeğin ve Sadi’nin karnını doyuruyor. Ama bir gün Cevher, kendisi yerine Sadi’yi mahalleye çalışmak için gönderiyor. Sadi, bakkaldan dayak yiyor. Cevher Sadi’ye, zalime acırsa zulmünden kaçamayacağını söylüyor.

O gün Sadi, değişiyor ve kimseye acımaması gerektiğini düşünüyor. Gidip o bakkalın camlarını kırıyor. Seda’nın üzgün olduğunu gören Sadi, daha fazla dayanamıyor ve onu babasıyla görüştürmeyi kabul ediyor. Hemen avukatı arayıp görüşmeyi kabul ettiğini söylüyor.

Kırmızı Oda 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Zalime Acırsan Zulmünden Kaçamazsın’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler