Ana SayfaDizilerYargı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Sakinliğini Koruyor!

İlgili Postlar

Yargı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Sakinliğini Koruyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bulunan eldivenden Ilgaz’ın DNA’sı çıkar. Buna kimse inanmaz. Ceylin, bunu Yekta’nın yaptığını düşünüp gidip ondan hesap sorar. Pars da, bu sonucun doğru olmadığından emin olur. Ancak baş savcı ona dosyayı istediğini söyler. İddia dosyası sunulur ve Ilgaz, hapse yargılanmak zorunda kalır. Yargı 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, sakinliğini koruyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Sakinliğini Koruyor!

Yargı 19. bölüm 2. fragmanında; İncelemelerde DNA örneğinde Ilgaz’ın ismi çıkması ortalığı karıştırıyor. Ceylin bu durumdan tedirgin olurken Ilgaz kendisinden emin olduğu için gerçeklerin ortaya çıkacağından emindir. Diğer taraftan Yekta tüm gücüyle Pars üzerinde baskı kurmaya çalışır. Ancak bu durum Pars’ı sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz. Yekta, Laçin’in kendisini şoförüyle aldattığını anlıyor. Çınar, Parla’yı korumaya çalışırken hiç beklenmedik bir durum yaşanır. Zümrüt, Osman’a bebeğin ondan olduğunu söylüyor.

İşte Yargı 19. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin ile Ilgaz, geceyi ofiste birlikte geçirir. Sabah Gül, kızını görmeye ofise gelir. Kızının geceyi Ilgaz’la geçirdiğini anlar. Ceylin’e, babasından bir mektup aldığını kayıp büroya gidip onu aramamalarını isteyeceğini söyler. Ceylin annesine mektubu sorar. Oda, yaktığını söyler.

Ilgaz’a, yeni bir dava gelir. Görüşmeye Ilgaz, Ceylin’le birlikte gider. Ceylin, olayı anlamadan hemen avukatlığı kabul eder. Bu konuda Ilgaz’la tartışırlar. Ilgaz, haksız birini savunup kaybedeceği bir davayı almak istemez. Yinede davası almak zorunda kalır.

Ilgaz ile Ceylin, fabrikada çalışırken gözü kör olan ve tazminat isteyen işçiyle görüşmeye gider. Çıkışta adamın kızıyla karşılaşırlar ve kızın evlatlık olduğunu biyolojik ailesinin kızı tekrar istemesiyle adamın tazminat alıp kızını vermemek için bunu yaptığını anlarlar.

Gül, kocasından mektup gelince büroya gidip kocasını aramamalarını ister. Bu arada da gidip Metin’le çocuklarının ilişkilerinin bir adının koyulması gerektiğini, her şeyin usulüne göre yapılmasını istediğini söyler.

Defne’de, Ceylin’e ne zaman evleneceklerini sorunca Ilgaz, evliliğe ve düğüne sıcak baktığını açıklar. Ceylin’e, onun gelinlik giyeceğini ve büyüklerin ellerinin öpüleceğini söyler. Eldivenden bir erkek DNA’sı çıktığını öğrenen Yekta, Pars’ın yanına gidip Ilgaz’ın olay yerine gittiğini, ondan da DNA alınmasını ister.

Maddi zorluklar çeken Niyazi, Engin’i öldürür ve yine emir aldığı kişiden eldivende çıkan DNA’yı Ilgaz’ın ki ile değiştirmesini ister. Niyazi, geç vakit emniyete gidip Ilgaz’ın saç tellerini bulup alır. Ancak yolda borcu olan tefeciler tarafından saldırıya uğrar. Ertesi gün işe gelemez.

Ilgaz, davasını aldığı kişiden mahkemede bilerek gözünü kör ettiğini açıklamasını ister. Sonra adamın, avukatı olmayı kabul eder. Adam, mahkemede kızı için bunu yaptığını itiraf eder. Ilgaz’a teşekkür edip, kızına haram para yedirmek istemediğini söyler. Oda adama, kızını alması için elinden geleni yapacağına söz verir.

Eldivenden çıkan DNA testi sonuçlanır. Çıkan sonuç herkesi şok eder. DNA, Ilgaz’a ait çıkar.

Yargı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Katil Zanlısı Durumuna Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler