Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar dizisinden kötü haber geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehveç, Ali’den yüklü miktarda para alır. Karşılığında ise Davut ile Gülfem’i ayıracağını vaat eder. Celal ile Fikriye’nin düğünleri olur. Bahar’ın kızı İpek hastalanır. Davut ile Gülfem, İpek’i Ankara’ya götürür. Orada Davut, peşlerine düşen iki adamı öldürür. Gülfem ile Davut o geceyi birlikte geçirir. Davut Gülfem’e evlenme teklifi eder. Gülfem, Davut’un evlenme teklifini kabul eder. Kanunsuz Topraklar dizisi final mi yapıyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Kanunsuz Topraklar Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi, reyting kurbanı oldu. Yüksek bütçeli dizi, reytingleri düşük olunca kanal final yapma kararı aldı. Kanunsuz Topraklar dizisinin 16. bölümüyle ekrana veda edilmesi bekleniyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehveç, Ali’yle birlikte aldıkları hediyeleri yeğenlerine takdim eder. Gülfem’e, pahalı bir mücevher hediye eder. Ondan o kolye ile yüzüğü üzerinden çıkartmamasını ister. Celal, annesine Fikriye’yi istemeye gideceklerini söyler. Davut gidip Gülfem’e, hayırlı bir iş için onlara geleceklerini söyler.

Mehveç, Davut’a sert çıkıp müsait olmadıklarını söyler. Gülfem, Fikriye ile Celal’in birbirlerini sevdiklerini söyleyip teyzesini susturur. Davut’a ise, istemeye gelebileceklerini söyler. Bahar, İstanbul konsolosluğundan çağrılır. Kızını Davut’a emanet edip gider. Fikriye’yi isteme törenine Davut İpek’le gelir.

Kız isteme sırasında Mehveç yine huzursuzluk çıkarır. Gülfem, Fikriye’yi Celal’e verdiklerini söyler. Celal, ertesi gün madenciler lokalinde düğünlerinin yapılacağını söyler. Gülfem, kabul eder. Düğün günü Ali de geliyor. Gülfem, Ali’yi teyzesinin çağırdığını öğrenir.

Gülfem, İpek’in ateşi olduğunu fark eder ve Davut’la birlikte onu hastaneye götürür. Davut, Kasapoğlunu arayıp ondan düğünde kalmasını ailesini ona emanet ettiğini söyler. İpek’in durumunun ciddi olduğunu öğrenince Davut, Gülfem’le birlikte Ankara’ya doğru yola çıkar.

Davut, yolda takip edildiğini anlar. İkili geceyi geçirmek için bir otele yerleşir. Davut, adamların kapıda nöbet tuttuğunu görüp aşağı iner ve onları etkisiz hale getirip uzak bir yere götürüp onları öldürür. Gülfem, Davut’un elindeki kanları görür. Ertesi gün jandarmalar gelir ve kimlik kontrolü yapar. Jandarmalar Davut’un kolundaki kan lekesini görür.

Oda, kızının burnunun kanadığını söyler. Gülfem, Davut’un ne kadar kolay yalan söylediğine çok şaşırır. Davut Gülfem’e, bir takım devlet meselelerine dahil olduğunu, onları korumak için böyle bir şey yaptığını söyler. Ali, Bahar’ı bulup onunla konuşur ve onu Ankara’ya gönderir. Davut ile Gülfem, o gece yakınlaşır ve geceyi birlikte geçirir.

Davut, Gülfem’le tekrar evlenmek istediğini söyler. Gülfem de kabul eder. O sırada Bahar gelir ve onları sarılmış bir vaziyette görür.

Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem Davut’un Evlenme Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler