Ana SayfaDizilerBaba Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Baba Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Usta oyuncu Haluk Bilginer’in baş rollerinde yer aldığı Baba dizisi, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Haluk Bilginer Kimdir?

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Baba Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin yeni bomba dizisi Baba, 15 şubat salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Oldukça sert bir baba olan Emin, paraya çok önem vermez. Ama aileye yüklü bir miras düşüyor. Emin, çocuklarına paranın mutluluk getirmeyeceğini yineliyor. Köy yaşantısı yaşayan aile, aldıkları mirasla lüks bir konağa taşınıyorlar. Çocuklar mutlu olsa da Emin, alıştığı hayattan ayrılmaktan çokta mutlu değildir.

İşte Baba dizisi 1. bölüm 2. fragmanı….

 

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, Anadolu’dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini konu alıyor. Dizinin baş rollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin yapımcılığını Ay yapım üstleniyor. Senaryosunu Gökhan Horzun ile Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğundan Çağrı Bayrak oturuyor.

BABA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ay Yapım imzalı Baba dizisinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyor. Senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizi aksiyon, dram türünde olacak. İlgiyle takip edilen dizinin yayın tarihi merak ediliyor. Baba dizisinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer (Emin Saruhanlı), Tolga Sarıtaş (Kadir Saruhanlı), Taner RumeliNihan OkutucuCem UsluZeynep Tuğçe BayatÖzge ÖzacarBeril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

BABA DİZİSİNİN KONUSU!

Ay Yapım imzalı aksiyon, dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Baba’da baş rollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Dizi, Anadolu’dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini konu alıyor. Normal bir hayat yaşayan aile, uçak kazasında hayatını kaybeden yakınlarından büyük bir mirasa konduklarını öğreniyor. Emin’in çocukları bunu öğrenince havalara uçuyor. Bakalım bu para aileye mutluluk getirecek mi?

Taner Rumeli Kimdir?

Baba Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler