Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Zalime Acırsan Zulmünden Kaçamazsın'!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Zalime Acırsan Zulmünden Kaçamazsın’!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 59. yeni bölümüyle 4 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Uzun bir aradan sonra Dara, kliniğe gelir. Dara, abisinin öldüğü gece uyuyakaldığını ve annesinin o günden sonra kendisini affetmediğini anlatır. Sadi, babasının hapisten çıkmasıyla tekrar çocukluğuna döner. Onun gidip düşmanlarıyla işbirliği yapmasıyla Sadi, karanlık işlere tekrar bulaşır. Azra’da onu, kapının önüne koyar. Sadi, doktor hanımın karşısında ağlama krizlerine girer. Kırmızı Oda 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. ‘Zalime Acırsan Zulmünden Kaçamazsın’!

Cuma Dizileri 2021

‘Zalime Acırsan Zulmünden Kaçamazsın’!

Kırmızı Oda 59. bölüm 1. fragmanında; Dara, annesini kendisini abisi yerine koyup sevdiğini ve annesinin sevgisini bu şekilde görmekten başka çaresi olmadığının üzüntüsünü yaşıyor. Sadi, yine çocukluğunda yaşadığı travmaları anlatıyor. Hayatında, zalime acırsa zulmünden kaçamayacağını anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 59. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 58. BÖLÜM  ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Dara gelir. Dara, en son abisinin artık solunum cihazına bağımlı olarak yaşadığını anlatmıştı. Annesi hem çalışıp hem de abisiyle ilgilendiği için Dara ona yardım etmek ister. Hatta ona yardım edebilmek için ondan yaprak sarması bile yapmayı öğrenir. Bir gün annesi çok yorgun düşer.

Dara’dan, abisinin yanında durmasını uykusu gelince kendisini uyandırmasını ister. Ama Dara, o gece uyuya kalır. Sabah uyandığında ise abisinin öldüğünü görür. O günden sonra annesi Dara’yı uyuduğu için hiç affetmez. Dara, en sonunda anlatmaktan korktuğu gerçeği anlatıp rahatlar. Doktor hanım ondan, o gün kendisi için bir şeyler yapmasını tavsiye eder.

Daha sonra Sadi, ağlayarak kliniğe gelir. Kapının önünde durup içeride tiyatro yapması gerektiğini bu halini Tuna’ya belli etmemesi için gülerek içeri girer. Önce Tuna’yla hasret giderip sonra doktor hanımın yanına çıkar. Onun kendisini merdivenlerin başında beklediğini görünce koşarak ona da sarılır.

İçeri girdikten sonra Sadi doktor hanıma, Azra’nın kendisini kapının önüne koyduğunu söyler. Sonra anlatmaya başlar. Sadi, babasının hapisten çıktığını öğrenip onu kapıda bekler. Tam silahını çekip ondan hesap soracağı sırada, babasının avukatı gelir ve onun kendisine uzaklaştırma kararı çıkarttığını öğrenir.

Sadi, babasının düşmanlarıyla kendisine karşı işbirliği yaptığını öğrenir. Düşmanlarını alt etmek için onların mekanını basar ve orada elinden yaralanır. Eli sargılı eve gidince Azra, onu kapının önüne koyar. Sadi, ailesiyle intikamı arasında kalır ve doktor hanımın karşısında ağlama krizlerine girer.

Birde üzerine babasının Seda’yı görmek istediğini öğrenince iyice duygusallaşır. Doktor hanıma, babasının o gözleriyle Seda’ya bakmasına dokunmasına bile tahammül edemeyeceğini söyler ve klinikten ayrılır. Dara, annesini abisinin mezarı başında bulur.

Annesi Dara’yı abisi zanneder ve ondan kendisini eve götürmesini ister. Seda ise, abisinin ağladığını görüp onun gözyaşlarını silip omuzuna yatıp ağlar.

Kırmıızı Oda 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Ağlama Krizlerine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler