Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Cemal'in Asiye'yle Buluştuğunu Öğreniyor...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Cemal’in Asiye’yle Buluştuğunu Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kaderimin Oyunu, 7. yeni bölümüyle perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahir, DNA testini kimin ne amaçla yaptığının hesabını sorar. Asiye’yle nikahları olmadığını itiraf eder. Helin, Cemal’in kendisinden uzaklaştığını ve bir aralarında bir kadın olduğundan şüphelenir. Cemal, Asiye’yle koruda buluşup ondan vazgeçemeyeceğini söyler. O sırada Helin, Cemal’in koruda olduğunu öğrenir. Helin, onları görecek mi? Kaderimin Oyunu 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Helin, Cemal’in Asiye’yle buluştuğunu öğreniyor mu?

Cuma Dizileri 2021

Helin Cemal’in Asiye’yle Buluştuğunu Öğreniyor Mu?

Kaderimin Oyunu 7. bölüm 2. fragmanında; Mahir, Asiye’yle konuşup onunla evlenmek zorunda olduğunu söylüyor. Asiye ile Mahir, evlenmek için hazırlık yapıyor. Cemal, onların evlenmesine tahammül edemiyor. Asiye’yle konuşup çocuklarını da alıp gitmek istiyor. Helin, Cemal’in hayatında biri olduğundan şüpheleniyor ve onu takıp ediyor.

İşte Kaderimin Oyunu 7. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Necmi, Asiye’nin karşısına çıkıyor ve onun mahalleden eski arkadaşı olduğunu söylüyor. Asiye, ona sarılıp kendisini dışarıda beklemesini istiyor. Dışarı çıktığında Asiye, tüm olanları ona anlatıyor. Necmi, önce onun yaşadıklarına üzülüyor. Sonra, Mahir’in kendisiyle konuşmasını istiyor.

Asiye Mahir’e, Necmi’nin ondan para isteyeceğini söylüyor. Oda, babasından mecbur kalıp para istiyor. Harun, hemen Mahir’in istediği beş yüz bin lirayı onun hesabına aktarıyor. Raci ise, babasının Mahir’in hesabına bu parayı aktardığını öğrenip ondan bunun hesabını soruyor. Oda, paranın kendisinin olduğunu ve karışamayacağını söylüyor.

Raci, bunun üzerine Mahir hakkında bir araştırma yaptırıyor ve onun hiç evlenmemiş olduğunu öğreniyor. Gidip bunu Zahide’ye söylüyor. Zahide, Mahir ile Asiye’nin evli olmadığını öğrenince hemen DNA testi almak için onların bardaklarını alıyor ve teste gönderiyor.

Helin, elbisesini Nergis’in boyadığını öğrenince hemen Celal durumu kapatmak için kızıyla konuşup ondan özür dilemesini sağlıyor. Mahir, Necmi’ye istediği parayı verip onu susturuyor. Ama Necmi, Cemal’le de konuşuyor ve onu da tehdit ediyor. Cemal Necmi’yi, şoför olarak işe alıyor.

Bunu Mahir ile Asiye’de öğrenince işler karışıyor. Nergis, Necmi’yi Mahir’e para verdiğinde ona haksızlık ettiğini anlayıp ondan af diliyor. Zahide ile Raci, büyük bir sürpriz yapıp DNA testin açıklamak istiyor. Ancak DNA test sonuçları Harun’un eline geçiyor ve testi açıp okuyor. Nergis ile Umut’un Mahir’in çocukları olduğunu herkes duyuyor.

Harun, bu testi kimin neden yaptırdığını anlayamıyor. Ancak, torunlarının kendisinden olduğunu öğreniyor. Ama Mahir’in, Asiye’yle hala evli olmadığını anlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler