Ana SayfaDizilerKırmıızı Oda 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Ağlama Krizlerine Giriyor!

İlgili Postlar

Kırmıızı Oda 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Ağlama Krizlerine Giriyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 58. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Uzun bir aradan sonra Dara, kliniğe geliyor. Dara, abisinin öldüğü gece uyuyakaldığını ve annesinin o günden sonra kendisini affetmediğini anlatıyor. Sadi, babasının hapisten çıkmasıyla tekrar çocukluğuna dönüyor. Onun gidip düşmanlarıyla işbirliği yapmasıyla Sadi, karanlık işlere tekrar bulaşıyor. Azra’da onu, kapının önüne koyuyor. Sadi, doktor hanımın karşısında ağlama krizlerine giriyor.

Cuma Dizileri 2021

Sadi Ağlama Krizlerine Giriyor!

Kırmızı Oda 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Dara geliyor. Dara, en son abisinin artık solunum cihazına bağımlı olarak yaşadığını anlatmıştı. Annesi hem çalışıp hem de abisiyle ilgilendiği için Dara ona yardım etmek istiyor. Hatta ona yardım edebilmek için ondan yaprak sarması bile yapmayı öğreniyor. Bir gün annesi çok yorgun düşüyor.

KIRMIZI ODA 58. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dara’dan, abisinin yanında durmasını uykusu gelince kendisini uyandırmasını istiyor. Ama Dara, o gece uyuya kalıyor. Sabah uyandığında ise abisinin öldüğünü görüyor. O günden sonra annesi Dara’yı uyuduğu için hiç affetmiyor. Dara, en sonunda anlatmaktan korktuğu gerçeği anlatıp rahatlıyor. Doktor hanım ondan, o gün kendisi için bir şeyler yapmasını tavsiye ediyor.

Daha sonra Sadi, ağlayarak kliniğe geliyor. Kapının önünde durup içeride tiyatro yapması gerektiğini bu halini Tuna’ya belli etmemesi için gülerek içeri giriyor. Önce Tuna’yla hasret giderip sonra doktor hanımın yanına çıkıyor. Onun kendisini merdivenlerin başında beklediğini görünce koşarak ona da sarılıyor.

İçeri girdikten sonra Sadi doktor hanıma, Azra’nın kendisini kapının önüne koyduğunu söylüyor. Sonra anlatmaya başlıyor. Sadi, babasının hapisten çıktığını öğrenip onu kapıda bekliyor. Tam silahını çekip ondan hesap soracağı sırada, babasının avukatı geliyor ve onun kendisine uzaklaştırma kararı çıkarttığını öğreniyor.

Sadi, babasının düşmanlarıyla kendisine karşı işbirliği yaptığını öğreniyor. Düşmanlarını alt etmek için onların mekanını basıyor ve orada elinden yaralanıyor. Eli sargılı eve gidince Azra, onu kapının önüne koyuyor. Sadi, ailesiyle intikamı arasında kalıyor ve doktor hanımın karşısında ağlama krizlerine giriyor.

Birde üzerine babasının Seda’yı görmek istediğini öğrenince iyice duygusallaşıyor. Doktor hanıma, babasının o gözleriyle Seda’ya bakmasına dokunmasına bile tahammül edemeyeceğini söylüyor ve klinikten ayrılıyor. Dara, annesini abisinin mezarı başında buluyor.

Annesi Dara’yı abisi zannediyor ve ondan kendisini eve götürmesini istiyor. Seda ise, abisinin ağladığını görüp onun gözyaşlarını silip omuzuna yatıp ağlıyor.

Kırmızı Oda 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Sadi’yi Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler