Ana SayfaDizilerAziz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Babasının Vatan Haini Olmadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Aziz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Babasının Vatan Haini Olmadığını Öğreniyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, amcasından hesap sorduğu sırada Galip kalp krizi geçiriyor. Efnan, Aziz’e çok kızıyor. Sonra onun geçerli bir sebebi olmasa kendisini yalnız bırakıp gitmeyeceğini düşünüyor. Pierre Aziz’e, babasını Türklerin öldürdüğünü onun bir vatan haini olduğunu söylüyor. Aziz, Efnan’a sürpriz bir nişan hazırlıyor. Piere, Efnan’ı çağırıyor. Efnan, orada Edip Payidar’a ait bir belge buluyor ve alıp belgeyi Aziz’e veriyor. Aziz, Mustafa Kemal paşadan babasına gelen teşekkür telgrafını görünce babasının vatan haini olmadığını öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Babasının Vatan Haini Olmadığını Öğreniyor!

Aziz dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz, babasının ölüm raporunda kendi silahıyla kendisini intihar ettiğini öğrendikten sonra evde onun yıllar önce bozuk olan silahını buluyor. O silahı alıp amcasının kafasına dayıyor ve tetiği çekiyor. Ona, o silahla babasının kendisini öldürmüş olmasının imkansız olduğunu, babasını onun öldürdüğünü bildiğini söyleyip ondan gerçekleri anlatmasını istiyor.

AZİZ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Galip, kalp krizi geçiriyor. Aziz, onun ölmesine izin vermiyor. Handan içeri giriyor ve ondan doktor çağırmasını istiyor. Doktor Galip’e müdahale edip onun, ertesi güne kadar hayati tehlikesinin olduğunu söylüyor. Adem, Aziz ile Dilruba’nın konuşmalarına şahit oluyor. Dilruba’nın Aziz’e, onun babasının öldüğü gece Galip’in orada olduğunu söylediğini öğreniyor.

Bunu söylediği için Dilruba’ya çok kızıyor. Nigar, Galip’in kalp krizi geçirdiğini öğrenince onun yanına geri dönüyor. Aziz, her yerde Efnan’ı arıyor. Efnan, önce gidip babasından yaptığının hesabını sorup bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Aziz, Efnan’ı bulup ona olanları anlatıyor. Efnan, Aziz’i affediyor. Hatta onunla amcasını görmeye birlikte gidiyor.

Pierre, Aziz’i bulup ona babasını öldürenlerin Türkler olduğunu, onun Fransızların silahlarını getirmeye yardım ettiğini bu yüzden öldürüldüğünü söylüyor. Aziz, her yerde babasının saklamış olabileceği silahları arıyor. Sandıkta bir anahtar buluyor. Onun nereyi açacağını düşünmeye başlıyor.

Aziz, Efnan’a atölyede sürpriz bir nişan hazırlıyor. Efnan, atölyeye gittiğinde davul zurnayla karşılanınca çok mutlu oluyor. Aziz ile Efnan, nişanlanıp onun en sevdiği şarkıyla dans ediyor. Dilruba, Aziz’in Efnan’a sevgiyle baktığını görünce çok kötü oluyor. Pierre, Efnan’ı yanına çağırıyor. Ona bir hoca tuttuğunu söylüyor.

Efnan, derslere gelmeyeceğini, Aziz’in kendisini orada olduğu duyarsa çok kızacağını söylüyor. Pierre, Galip’ten abisi ile Mustafa Kemal Atatürk’ün telgraflarını ondan alıyor. Asiye, masanın üzerinde duran o telgrafta Payidar yazdığını okuyor ve hemen onu alıp saklıyor.

Aziz, silahları buluyor ve babasının vatan haini olduğunu düşünmeye başlıyor. Efnan, bulduğu telgrafı Aziz’e veriyor. Aziz, paşanın babasına çektiği telgrafı okuyunca onun vatan haini olmadığını, babasının vatan uğruna şehit edildiğini anlıyor.

Aziz 11. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Efnan’ın Gönlünü Almayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler