Ana SayfaDizilerAziz 11. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Efnan'ın Gönlünü Almayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Aziz 11. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Efnan’ın Gönlünü Almayı Başarıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dilruba, Efnan’la konuşmaya gider. Kendisinin Aziz’den ayrılmak zorunda kaldığını ve ne kadar acı çektiğini ona anlatır. Ona, babasının karşısında nasıl bir kuş gibi çırpındığını gördüğünü, kendisinin kapandığı kafesten çıkamayacağını, ancak onun kurtulmak için bir şansı olduğunu söyler. Aziz 11. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Aziz, Efnan’ın gönlünü almayı başarıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Efnan’ın Gönlünü Almayı Başarıyor!

Aziz 11. bölüm 2. ön izlemesinde; Efnan Aziz’e, prensesin halısını bitirdikten sonra kendi halısını dokuyacağını söylüyor. Aziz, onun saç bağı halısı dokuyacağını öğrenince onu evlenecek kızların yaptığını söylüyor. Oda evleneceğini söylüyor. Aziz, Efnan’ın kendisinden bahsettiğini anlayıp o beyin de çiçek bir kızla evleneceğini söylüyor.

İşte Aziz 11. bölüm 2. ön izlemesi….

AZİZ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Dilruba, atölyedeki kadınlara okuma yazma öğretmek istediğini söyler. Aziz, Efnan’ı yanına çağırıp onun bu duruma rızası olup olmadığını sorar. Oda, bu durum onu üzmeyecek ise kendisi açısından bir sorun olmadığını söyler. Dilruba Aziz’e, kararlarını alırken artık Efnan’ın onayına mı sunduğunu sorar.

Aziz, Efnan’ın kendisi için çok değerli olduğunu onunla yakında evleneceğini söyler. Nigar, Galip’in yanından ayrılıp Aziz’in evine gelir. Aziz’in evine yeni eşyalar, yeni perdeler alıp evi oturulacak bir hale getirir. Onun Efnan’la da evlenmeye kararlı olduğunu görünce hemen nişan için alışverişe başlar.

Efnan’a yeni kıyafetler alır. Dilruba, Efnan’a Aziz’in hoşlandığı şeyleri anlatır. Onun nişan elbisesini yeşil aldığını duyunca Aziz’in kırmızı renkten hoşlandığını söyler. Aziz, Efnan’ın üzüldüğünü anlar. Dilruba’yı yanına çağırıp Efnan’ı üzmemesini asla buna müsaade etmeyeceğini söyler.

Aziz, doktorun yalan söylediğini anlayıp onun muayenehanesine gizlice girip babasının ölüm raporunu alır. Doktor Pierre’nin yanına gidip ona durumu anlatır. Oda Aziz’e gerçekleri anlatmasını ister. Nişan günü Aziz Efnan’a kırmızı bir elbise alıp gönderir. Dilruba’da, kırmızı bir elbiseyle nişana gelince Efnan çok bozulur.

Tam nişan yapılacağı sırada Dilruba Aziz’in yanına gidip babasının öldüğü gece orada olduğunu ve amcasının oradan çıktığını hatta istifra ettiğini söyler. O sırada doktordan bir mektup gelir. Aziz, nişan törenini ve Efnan’ı bırakıp doktorun yanına gider. Franke, Galip’in emriyle doktoru vurup kaçar.

Aziz, doktorun son nefesinde babasını kimin öldürdüğünü sorar. Oda amcasının ismini verir. Aziz, amcasının karşısına çıkıp ona silahını doğrultur.

Aziz 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba Efnan’a Kendisini Affettirmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler