Ana SayfaDizilerKardeşlerim 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kız Cesedi Emel'e Mi Ait?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kız Cesedi Emel’e Mi Ait?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 37. yeni bölümüyle 29 ocak cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer ile Asiye, Emel’i evde bulamayınca panik olur. Şengül, onlara Emel’i İlknur’a verdiğini söylemez. Ömer ile Asiye, Emel’in kaçırıldığını düşünüp polise haber verir. Polis Emel’i, her yerde aramaya başlar. Bir kız çocuğu çorabı bulunur. Kardeşlerim 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bulunan kız cesedi Emel’e mi ait çıkacak?

Cumartesi Dizileri 2021

Bulunan Kız Cesedi Emel’e Mi Ait?

Kardeşlerim 37. bölüm 2. fragmanında; İlknur, tutuşmuş bir vaziyette kocasıyla konuşuyor ve ona Emel’in bulunacağını söylüyor. Asiye, onun konuşmasını duyup Emel’i onun kaçırdığını anlıyor. Şengül ise, gerçekleri anlatamıyor. Susup kalıyor. Gölden bir ceset bulunuyor. Herkes korkuyla o cesedin Emel’e mi ait olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

İşte Kardeşlerim 37. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer ile Emir tartışırken Oğulcan, onları ayırmak için Emir’i iter. Emir, kafasını taşa çarpıp olduğu yerde bayılıp kalır. Hastaneye kaldırılan Emir’in hayati tehlikesi olduğu anlaşılır. Oğulcan, korkmaya başlar. Ertesi gün okula polisler geliyor ve Oğulcan’ı yaralama suçundan göz altına alınır.

Orhan, oğluna avukat tutmak için iş yerinden avans ister. Alamayınca gidip tefeciden para almak zorunda kalır. Nöbetçi mahkemeye çıkan Oğulcan, tutuklanıp ceza evine gönderilir. Hapishanede Oğulcan, diğer mahkumlar tarafından darp edilip hastaneye kaldırılır. Şengül, çaresiz hastaneye gidip İlknur hanımla konuşur ve oğlunu kurtarmak için ne isterse yapacağını söyler.

Ömer, İlknur hanımın kendilerine aldığı hediyeleri alıp ona geri verir. Ona yeğeninin kendilerini onlardan faydalanmakla suçladığını o tartışmanın bu yüzden olduğunu anlatıp, bundan sonra kendilerinden de Emel’den de uzak durmasını ister. Öte yandan Akif, Resül’un Suzan’dan hoşlandığını anlar.

Onların birlikte olmalarını engellemek için Ayla’yla iş birliği yapar. Sadece Akif, Resül ve Suzan’ın bildiği ihale fiyatını Ayla, Suzan’ın yerine geçip karşı firmaya verir. Ona patronunun kendisini çok kırdığını ondan intikam almak için bunu yaptığını söyler. Resül, ihaleyi kaybedince karşı firmanın sahibiyle konuşup durumu öğrenir.

Hemen Suzan’ı arayıp işten kovar. Emir, kendisine gelir. İlknur, Şengül’ü arayıp buluşur ve ona kız kardeşinin şikayetini geri almasını sağlayabileceğini, karşılığında kendisine Emel’i vermesini ister. Şengül, Emel’i alıp İlknur’a teslim eder. Bu yaptığını kimseye söyleyemez. Emel’e de, İlknur’la bir yere gideceklerini yakın zamanda Ömer ile Asiye’nin de yanına geleceğini söyler. Oğulcan, böylece serbest bırakılır.

Kardeşlerim 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye Her Yerde Emel’i…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler