Ana SayfaDizilerYasak Elma 129. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Çağatay'a İşbirliği Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 129. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Çağatay’a İşbirliği Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 129. yeni bölümüyle pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kumru, Çağatay’la evlilik hazırlıklarını bitirir. Yıldız iş gezisine Abant’a gider. Doğan Yıldız’ın kaybolduğunu duyup gidip onu kurtarır. Ender, Doğan’ın gözüne girmek için Çağatay’la Yıldız’ı ayırmak için bir plan yapar. Kumru, dinlediği ses kaydından sonra düğün günü Çağatay’ı terk eder. Eve ağlayarak döndüğünde babasının Yıldız’la evlenmiş olduğunu öğrenir. Yasak Elma 129. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender, Çağatay’a işbirliği teklif ediyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ender Çağatay’a İşbirliği Teklif Ediyor!

Yasak Elma 129. bölüm 1. fragmanında; Doğan Ender’e, Yıldız’la evlendiğini söylüyor. Ender, büyük şok yaşıyor ve gidip Yıldız’la konuşuyor. Ona ne kadar bozulduğunu belli etmiyor. Kuru, gidip Çağatay’dan hesap soruyor. Oda, evli olduğunu bildiği halde onun kendisiyle birlikte olduğunu söylüyor. Ender, Çağatay’ın yanına gidip Yıldız ile Doğan’ı bitirmek için kendisiyle işbirliği yapıp yapmayacağını soruyor.

İşte Yasak Elma 129. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 128. BÖLÜM ÖZETİ!

Sami, adamından önce Arzu’yu sonra Ender’le Feyza’yı öldürmesini ister. Önce Arzu’yu öldürür. Ender, bir hamle yapıp adamın kafasını yaralar ve ölmekten kurtulur. Ertesi gün, Sami’nin de öldüğü haberi gelir. Ömer, Çağatay’a silah çektiği için çok pişman olur.

Asuman, Aysel’le bir plan yapıp Doğan’la Yıldız’ı yakınlaştırma planı yapar. Doğan, Asuman’ın Yıldız’ın telefonlarına cevap vermediğini öğrenir. Eve gidip onun iyi olduğundan emin olur ve ikili oturup sohbet eder. Doğan, iş gezisine kendisi gidemediği için oraya kendisi temsilen Yıldız’ın gitmesini ister.

Yıldız, Abant’a gider. Oteli gezerken sauna da kilitli kalır. Doğan, Yıldız’dan haber alınamadığını kaybolduğunu duyunca helikopterle Abant’a gider. Otelin altını üstüne getiriyor ve Yıldız’ı saunada baygın halde bulur. Ender, Doğan’la baş başa yiyeceğini düşünürken onun Yıldız’ı kurtarmak için Abant’a gittiğini, o gece de orada kalacağını öğrenince çok bozulur.

Doğan’ı kaybetmek istemeyen Ender, onun gözüne girmek için Kumru’yla Çağatay’ı ayırmak için bir plan yapar. Feyza, oğluna da alıp Almanya’ya taşınmaya karar verir. Oğlunun bakıcısı Çağatay’ın ondan kurtulmak istediğini, oradan gitmemesini ister. Feyza Çağatay’la konuşuyor ve ona kendisinin gitmesinin onun işine geldiğini söyler.

Çağatay, Doğan’ın üzerine gelmesiyle Kumru’ya geri döndüğünü ve evlenme kararı aldığını, eğer o üzerine gelmeseydi Kumru’ya dönmeyeceğini söyler. Bakıcı konuşmaların ses kaydını alıp Caner’e verir. Kumru, Yıldız’a düğün davetiyesi götürüp onun, babasıyla ilgili planlar yaptığını bildiğini, babasının onun gibi biriyle asla evlenmeyeceğini söyleyip onu rencide eder.

Düğün günü Ender, zarf içinde ses kaydını Kumru’ya gönderir. Kumru, ses kaydını dinledikten sonra Çağatay’ı terk edip ağlayarak eve dönüyor. Eve döndüğünde ağlayarak babasına sarılır. O sırada Yıldız içeri girip ona Doğan’la evlendiklerini söyleyip Kumru’ya evlenme cüzdanını gösterir. Kumru’ya, kendisine anne diyebileceğini söyler.

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler