Ana SayfaDizilerKardeşlerim 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye Her Yerde Emel'i...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye Her Yerde Emel’i Arıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emir, başından yaralanıyor. Oğulcan, suçlu durumuna düşüyor. Emir, komaya girince aile Oğulcan’dan şikayetçi oluyor. Oğulcan, hapishaneye atılıyor. Orhan, tefeciden para alıp oğlu için avukat tutuyor. İlknur, Emir’in kendisine gelmesine rağmen Şengül’ü arayıp ona oğlunu hapisten kurtaracağını, ama karşılığında Emel’i istediğini söylüyor. Şengül, Emel’i alıp İlknur’a veriyor. Kardeşlerim 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer ile Asiye, her yerde Emel’i arıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ömer İle Asiye Her Yerde Emel’i Arıyor!

Kardeşlerim 37. bölüm 1. fragmanında; Ömer ile Asiye, Emel’i evde bulamayınca panik oluyor. Şengül, onlara Emel’i İlknur’a verdiğini söylemiyor. Ömer ile Asiye, Emel’in kaçırıldığını düşünüp polise haber veriyor. Polis Emel’i, her yerde aramaya başlıyor. Bir kız çocuğu çorabı bulunuyor.

İşte Kardeşlerim 37. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1484998913279016965

KARDEŞLERİM 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer ile Emir tartışırken Oğulcan, onları ayırmak için Emir’i itiyor. Emir, kafasını taşa çarpıp olduğu yerde bayılıp kalıyor. Hastaneye kaldırılan Emir’in hayati tehlikesi olduğu anlaşılıyor. Oğulcan, korkmaya başlıyor. Ertesi gün okula polisler geliyor ve Oğulcan’ı yaralama suçundan göz altına alıyor.

Orhan, oğluna avukat tutmak için iş yerinden avans istiyor. Alamayınca gidip tefeciden para alıyor. Nöbetçi mahkemeye çıkan Oğulcan, tutuklanıp ceza evine atılıyor. Hapishanede Oğulcan, diğer mahkumlar tarafından darp edilip hastaneye kaldırılıyor. Şengül, çaresiz hastaneye gidip İlknur hanımla konuşuyor ve oğlunu kurtarmak için ne isterse yapacağını söylüyor.

Ömer, İlknur hanımın kendilerine aldığı hediyeleri alıp ona geri veriyor. Ona yeğeninin kendilerini onlardan faydalanmakla suçladığını o tartışmanın bu yüzden olduğunu anlatıp, bundan sonra kendilerinden de Emel’den de uzak durmasını istiyor. Öte yandan Akif, Resül’un Suzan’dan hoşlandığını anlıyor.

Onların birlikte olmalarını engellemek için Ayla’yla iş birliği yapıyor. Sadece Akif, Resül ve Suzan’ın bildiği ihale fiyatını Ayla, Suzan’ın yerine geçip karşı firmaya veriyor. Ona patronunun kendisini çok kırdığını ondan intikam almak için bunu yaptığını söylüyor. Resül, ihaleyi kaybedince karşı firmanın sahibiyle konuşup durumu öğreniyor.

Hemen Suzan’ı arayıp işten kovuyor. Emir, kendisine geliyor. İlknur, Şengül’ü arayıp buluşuyor ve ona kız kardeşinin şikayetini geri almasını sağlayabileceğini, karşılığında kendisine Emel’i vermesini istiyor. Şengül, Emel’i alıp İlknur’a teslim ediyor. Emel’e de, İlknur’la bir yere gideceklerini yakın zamanda Ömer ile Asiye’nin de yanına geleceğini söylüyor. Oğulcan, serbest bırakılıyor.

Kardeşlerim 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlknur Oğulcan’ı Kurtarma Karşılığında Emel’i İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler