Ana SayfaDizilerBaba Dizisinin 1. Fragmanı Yayınlandı! Dizinin İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Baba Dizisinin 1. Fragmanı Yayınlandı! Dizinin İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, Anadolu’dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini konu alıyor. Dizinin baş rollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin yapımcılığını Ay yapım üstleniyor. Senaryosunu Gökhan Horzun ile Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğundan Çağrı Bayrak oturuyor. Baba dizisinin 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haluk Bilginer Kimdir?

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Baba Dizisinin 1. Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, aksiyon ve dram türünde olup izleyicileri ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Baba dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Uzun zamandır televizyon dizilerinde göremediğimiz usta oyuncu Baba dizisiyle ekrana dönüyor. Bunun heyecanını yaşayan izleyiciler dizinin yayınlanacağı günü iple çekiyor. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı.

İşte Baba dizisinin 1. fragmanı…

 

BABA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ay Yapım imzalı Baba dizisinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyor. Senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizi aksiyon, dram türünde olacak. İlgiyle takip edilen dizinin yayın tarihi merak ediliyor. Baba dizisinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer (Emin Saruhanlı), Tolga Sarıtaş (Kadir Saruhanlı), Taner RumeliNihan OkutucuCem UsluZeynep Tuğçe BayatÖzge ÖzacarBeril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

BABA DİZİSİNİN KONUSU!

Ay Yapım imzalı aksiyon, dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Baba’da başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaşıyor. Dizi, Anadolu’dan gelen Saruhan ailesinin hikayesini konu alıyor. Dizide Haluk Bilginer, oldukça sert ve prensipli bir aile babasını canlandırıyor. Tolga Sarıtaş ise, hapse giren ailenin küçük oğlunu canlandırıyor.

Taner Rumeli Kimdir?

Baba Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler