Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin 58. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin 58. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda’nın yayınlanan son bölümünde; Pembe, babası öldükten sonra İstanbul’a taşınmalarını ve Bünyamin’le nasıl evlendiklerini anlatır. Dara’nın uykuları düzenlenir ve doktor hanıma geceleri uyuyamamasının abisinin hastalığıyla başladığını anlatır. Keklik, annesinin nasıl kör olduğunu anlatır. Kırmızı Oda dizisinin 58. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Neden yayın akışında yoktu?

Cuma Dizileri 2021

Kırmızı Oda Dizisinin 58. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi normalde 21 ocak cuma günü ekrana gelecekti. Ancak O Ses Türkiye’nin final bölümü cuma gününe alındı ve dizi bu hafta yayınlanmadı. Kırmızı Oda 58. yeni bölümüyle 28 ocak cuma günü ekrana gelmesi bekleniyor.

KIRMIZI ODA 57. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Keklik gelir. Keklik, kardeşinin nasıl sakat kaldığını ve annesinin başından geçenleri anlatır. Şeref, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Doktor onun zorlu bir ameliyat geçireceğini ve ameliyat sonrası belki sakat kalabileceğini söyler.

Firuzan, ameliyat için yüklü bir paranın gerektiğini öğrenir. Bayram ise, valizini toplayıp oğlunu da o halde bırakıp gider. Firuzan, Şeref’in ameliyat parası için gidip patronundan para ister. Oda, ona vereceği parayı sadece sahneye çıkarak ödeyemeyeceğini söyler. Firuzan, mecbur kalıp o ne derse kabul eder.

Şeref, ameliyat olur. Ama Firuzan her gün perişan halde eve gelir. Kimi gün dayak yemiş eli yüzü yaralı şekilde eve gelir. Firuzan’a birisi kafayı takar. Onun kendisini terslemesi ile silahını çekip Firuza’nı vurur. Firuzan’ın ondan sonra gözleri kör olur. Ailenin bütün yükü ise Keklik’in üzerine kalır.

Daha sonra kliniğe Pembe gelir. Pembe, Bünyamin’in derdinin annesinin kendisinin üzerine verdiği evi almak olduğunu anladığını anlatır. Sonra ilk kocasının ölümünden sonar neler olduğunu anlatmaya başlar. Deli göz İsmail’in ölümünden sonra Pembe’nin evine annesiyle babası yerleşir.

İsmail’in babası Davut’un, oğlundan kalan evi satmaya çalıştığını öğrenir ve ona evi sattırmayacağını söyleyip tehdit eder. Davut, kalp krizi geçirip orada hayatını kaybeder. Pembe ile annesi, evin hissesinin parasını alıp İstanbul’a taşınır. Orada kendilerine küçük bir ev alır.

Pembe, Vergi dairesinde işe başlar. Bünyamin, orada Pembe’yi görüp talip olur. Pembe, Bünyamin ile evlenir ve iki tane oğlu olur. Bünyamin, kumar oynamaya ve geceleri eve gelmemeye başlar. Akabinde dayaklar da başlar. Pembe, doktor hanımla konuştuktan sonra artık kendisini daha güçlü hisseder. Sinan, kapısını çalınca onu gülümseyerek karşılar.

Dara, kullandığı ilaçlarla uykusunu daha iyi alıp rüyalarının berraklaştığını anlatır. Abisinin hastalığının ağırlaşmasından sonra geceleri uyumayıp onun başında nöbet tuttuğunu anlatır. Doktor hanım onun, gece uyuyamama alışkanlığının oradan geldiğini anlar. Dara, daha iyi bir şekilde klinikten ayrılır.

Kırmızı Oda Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler