Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 8. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Melek Şantaj Yapanı Handan Zannediyor!

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 8. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Melek Şantaj Yapanı Handan Zannediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 8. yeni bölümüyle 26 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Can’ın, Handan’ı tanımasıyla devreye Ela girer. Handan’ın ablaları olduğu yalanını söyler. Bora, Handan’ın çocukları olduğunu belgeler ve babasına zarfı verir. Eve gittiklerinden zarftan Handan’ın çocukları olmadığına dair bir evrak çıkar. Bora, babasının Handan’ı seçtiğini düşünmeye başlar. Handan, Benan’ın oyununa gelir. Melek, kendisini tehdit edenin Handan olduğunu düşünüp ona ilaç vermeye başlar. Annemizi Saklarken 8. bölüm final fragmanı yayınlandı. Melek, kendisine Zerrin ismiyle şantaj yapanın Handan olduğunu zannediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Melek Şantaj Yapanı Handan Zannediyor!

Annemizi Saklarken 8. bölüm final fragmanında; Melek’e, bir not daha geliyor. O notu yazan kişi para istiyor ve notun sonuna ‘Zerrin’ yazıyor. Bunu okuyan Melek, bunu Handan’ın yaptığını düşünüp onun çikolatalarına zehir koyuyor.

İşte Annemizi Saklarken 8. bölüm 1. final fragmanı…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Füsun annesini arayan Can’ı, masalarına getirir. Handan, masaya döndüğünde Can, onun annesi olduğunu söyleyip gidip sarılır. Herkes şok içindeyken Handan ne yapacağını bilemez. Ela, gelip annesine sarılıp durumu kendisine bırakmasını söyler ve herkese onun ablası olduğunu annelerini küçük yaşta kaybettikleri için ona anne dedikleri yalanını uydurur.

Bora’nın istediği Handan’la ilgili belgeler gelir. O belgeleri alan Bora, babasına uzatır ve Handan’ın üç çocuk annesi olduğunu söyler. Dündar, rezil olmak istemediğini ve bu durumu evde konuşmak istediğini söyler. Can ile Ela’da onlarla birlikte gider. Dündar, herkesin içinde zarfı açar ve Handan’ın hiç çocuğu olmadığını görür.

Bora, nasıl böyle bir şey olduğunu anlayamaz. Eve gidip düşünür ve Handan’ın bu evrakı değiştirecek gücü olmadığını anlar. Artık Handan’ın babasını seçtiğini değil babasının Handan’ı seçtiğini düşünmeye başlar. Handan, Ela’ya kiralarını yatırmaları için para verir.

Ertesi gün ev sahibi gelip kira ister. Ancak Ela, kirayı vermeyip durumu fırsata çevirmek ister. Ev sahibi onların eşyasını kapıya koyar. Derya, durumu öğrenip kardeşlerinin yanına gider. Onları Serap ablalarının evine çıkartıp işine gider. Ela ise, annesinin yanına gider.

Onları dışarıda gören Dündar içeri alır ve ne kadar isterlerse evlerinde kalabileceklerini söyler. Handan, çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Ertesi gün gidip Dündar’a, piknik sürprizi yapmak ister. Ama Dündar’dan ters tepki gelir. Onu kendisini rezil etmekle suçlar.

Melek’in Dündar’ın annesi olduğunu anlayan hizmetçi ona tehdit mektubu yazar. Benan, Handan’ı rezil etmek için Zerrin’in vakfına katılmasını ister. Handan, Zerrin’in öldüğü günkü kıyafetini görünce fenalaşır.

Dündar, bu oyunda Handan’ın parmağı olduğunu zannedip ondan hesap sorar. Melek, kendisini tehdit edenin Handan olduğunu zannedip Zerrin’in ilaçlarını meyve suyuna koyup ona sunar. Handan’da anlamayıp içer.

Annemizi Saklarken 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Handan’a İlaç Vermeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler