Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Handan'a İlaç Vermeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Handan’a İlaç Vermeye Başlıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Can’ın, Handan’ı tanımasıyla devreye Ela giriyor. Handan’ın ablaları olduğu yalanını söylüyor. Bora, Handan’ın çocukları olduğunu belgeliyor ve babasına zarfı veriyor. Eve gittiklerinden zarftan Handan’ın çocukları olmadığına dair bir evrak çıkıyor. Bora, babasının Handan’ı seçtiğini düşünmeye başlıyor. Handan, Benan’ın oyununa geliyor. Melek, kendisini tehdit edenin Handan olduğunu düşünüp ona ilaç vermeye başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Melek Handan’a İlaç Vermeye Başlıyor!

Annemizi Saklarken dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Füsun annesini arayan Can’ı, masalarına getiriyor. Handan, masaya döndüğünde Can, onun annesi olduğunu söyleyip gidip sarılıyor. Herkes şok içindeyken Handan ne yapacağını bilemiyor. Ela, gelip annesine sarılıp durumu kendisine bırakmasını söylüyor ve herkese onun ablası olduğunu annelerini küçük yaşta kaybettikleri için ona anne dedikleri yalanını uyduruyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora’nın istediği Handan’la ilgili belgeler geliyor. O belgeleri alan Bora, babasına uzatıyor ve Handan’ın üç çocuk annesi olduğunu söylüyor. Dündar, rezil olmak istemediğini ve bu durumu evde konuşmak istediğini söylüyor. Can ile Ela’da onlarla birlikte gidiyor. Dündar, herkesin içinde zarfı açıyor ve Handan’ın hiç çocuğu olmadığını görüyor.

Bora, nasıl böyle bir şey olduğunu anlayamıyor. Eve gidip düşünüyor ve Handan’ın bu evrakı değiştirecek gücü olmadığını anlıyor. Artık Handan’ın babasını seçtiğini değil babasının Handan’ı seçtiğini düşünmeye başlıyor. Handan, Ela’ya kiralarını yatırmaları için para veriyor.

Ertesi gün ev sahibi gelip kira istiyor. Ancak Ela, kirayı vermeyip durumu fırsata çevirmek istiyor. Ev sahibi onların eşyasını kapıya koyuyor. Derya, durumu öğrenip kardeşlerinin yanına gidiyor. Onları Serap ablalarının evine çıkartıp işine gidiyor. Ela ise, annesinin yanına gidiyor.

Onları dışarıda gören Dündar içeri alıyor ve ne kadar isterlerse evlerinde kalabileceklerini söylüyor. Handan, çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ertesi gün gidip Dündar’a, piknik sürprizi yapmak istiyor. Ama Dündar’dan ters tepki geliyor. Onu kendisini rezil etmekle suçluyor.

Melek’in Dündar’ın annesi olduğunu anlayan hizmetçi ona tehdit mektubu yazıyor. Benan, Handan’ı rezil etmek için Zerrin’in vakfına katılmasını istiyor. Handan, Zerrin’in öldüğü günkü kıyafetini görünce fenalaşıyor.

Dündar, bu oyunda Handan’ın parmağı olduğunu zannedip ondan hesap soruyor. Melek, kendisini tehdit edenin Handan olduğunu zannedip Zerrin’in ilaçlarını meyve suyuna koyup ona sunuyor. Handan’da anlamayıp içiyor.

Annemizi Saklarken 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Handan’ın Çocukları Olduğunu Belgeliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler