Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem'e Zarar Gelmemesi İçin...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’e Zarar Gelmemesi İçin Onu Uyarıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Davut, Yavuz’u jandarmaya teslim ediyor. Ama onunla Ali’nin, yaptıklarını takip etmek üzere serbest bırakıyor. Gülfem, Davut’un jandarmada bu kadar sözü geçtiğini anlayamıyor. Fransızlar, Celal ile Fikriye’yi kaçırıyor. Yavuz, hem Asude’yi hemde Behice’yi dolandırıp kaçma derdine düşüyor. Gülfem’in, kurşunuyla Ali vuruluyor. Sezai komutan şehit oluyor. Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Davut, Gülfem’e zarar gelmemesi için onu uyarıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Gülfem’e Zarar Gelmemesi İçin Onu Uyarıyor!

Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 1. fragmanında; Sezai komutan şehit oluyor. Davut, gidip Gülfem’i uyarıyor. Ona Kendisinden uzak durmasını yoksa ailesinin tehlikeye gireceğini söylüyor. Davut, Sezai’nin intikamını almak istiyor. Göksel ise, ona engel olmaya çalışıyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 14. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Davut, Yavuz’u takip edip onu kıstırıyor ve silahını ona doğrultuyor. Ama onu öldürmüyor. Onu götürüp Malik’i öldürmek suçundan emniyete teslim ediyor. Asude de, emniyete alınıyor. Çapraz sorgu sonucundan Yavuz, suçunu itiraf edip dilekçeyi imzalıyor. Daha sonra Davut içeri giriyor ve ondan Ali’yi tutuklamak için kendileriyle iş birliği yapmalarını istiyor.

Gülfem, konuşulanları duyuyor ve Davut’un bu kadar Jandarmada sözü geçtiğine bir anlam veremiyor. Davut, Yavuz’a o ailenin başında duracağını, Behice’ye ve kızları koruyacağına dair söz isteyip onu serbest bıraktırıyor. Yavuz, serbest kalıp eve dönüyor. Yalanlarıyla Behice’yi kandırıyor.

Ona, İstanbul’a gidip sıfırdan bir hayat kurmayı teklif ediyor. Aynı şekilde gidip Asude’ye de, aynı şeyleri söylüyor. Her ikisine de neleri var neleri yok satıp paraya çevirmelerini istiyor. Onlarda yapıyor. Celal ile Fikriye, Fransızlar tarafından kaçırılıyor. Davut, kardeşini önce Ali’nin kaçırdığını düşünüp onu darp ediyor.

Ali, perişan halde Gülfem’e gidip kendisini o hale getirenin Davut olduğunu söylüyor. Gülfem, Fikriye’nin Celal’le buluştuğunu bildiği için panik oluyor ve hemen onu bulmak için yola düşüyor. Ali, Gülfem’i kardeşini bulabileceği yere götürüyor. Ancak, Gülfem’in kurşunuyla yaralanıyor.

Celal ile Fikriye, kapatıldıkları yerde birbirlerine söz verip nişanlanıyor. Oradan kurtulduktan sonra nişan yüzüklerini Davut ile Gülfem’e gösteriyor. Asude, Yavuz’un ne yapmak istediğini anlıyor ve onu uyutup, Behice’den aldığı tüm mücevherleri de alıp gidiyor. Davut ile Sezai, Fransızların hedefine giriyor. Vurulan Sezai komutan oluyor. Davut ile Göksel, Sezai komutanı kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut Kardeşleriyle Tehdit Ediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler