Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut Kardeşleriyle Tehdit Ediliyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut Kardeşleriyle Tehdit Ediliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 13. yeni bölümüyle 19 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Davut, silahını Yavuz’a doğrultur. Ancak onu vuramaz. Ondan bundan sonra ne isterse onu yapacağını söyler. Gidip onu emniyete teslim eder. Celal ortadan kaybolur. Davut, Celal’ın Fransızlar tarafından kaçırıldığını düşünüp kardeşini bulmaya çalışır. Onu için Bahar’la yakınlık kurar. Gülfem, onları el ele görüp yıkılır. Fikriye’de kaçırılır. Gülfem, Fikriye’nin tutulduğu yeri bulur. Kanunsuz Topraklar 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Davut, kardeşleriyle tehdit ediliyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Kardeşleriyle Tehdit Ediliyor!

Kanunsuz Topraklar 13. bölüm 2. fragmanında; Davut, kardeşleriyle tehdit edildiği için Yavuz’un masum olduğunu söylemek zorunda kalıyor. Öyle olunca Gülfem’in gözünde de yalancı durumuna düşüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 13. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kasapoğlu, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ali, Gülfem’in yanına gidip az önce anlaşma yaptıkları Bahar’ın kendisi adına onlarla ortak olduğunu söyler. Gülfem, Ali’ye çok sinirlenir ve sonrasında Behice’ye kendisine inanmadığı için çok kızar.

İsmail, Malik’i öldürdüğünü itiraf eder. Davut, Gülfem’in yanına gidip babalarını İsmail’in öldürdüğünü itiraf ettiğini, kendisinin de onu öldürdüğünü söyler. Göksel, Davut’tan Bahar’la yakınlaşıp onun hakkında bilgi toplamasını ister. Bahar, otelden çıkmak için taksi aradığını öğrenen Davut ona yardım etmek ister.

Onun moralinin bozuk olduğunu duyunca odasına gider. Bahar, Davut’a içki ısmarlar. O sırada başından geçenleri ve çok yalnız olduğunu anlatırken kötü olup dışarı çıkar. Ali, Gülfem’e onların otel odasında olduğunu söyler. Gülfem, Bahar’ı otelin koridorunda görür ve ona Davut’un onun yanında olup olmadığını sorar.

Oda, yanında olduğunu söyleyince Bahar’ın konuşmasına izin vermeden ona elindeki kurdeleyi Davut’a vermesini onun anlayacağını söyler. Yavuz, mahallede maden arama çalışmalarına başlar. Gülfem, Ali’yle konuşmaya gider ve o mahallede maden arama çalışmalarını bırakmasını ister.

İsmail’in ölmesiyle Yavuz ile Asude, rahatlıyor ve artık aralarındaki sırrı kimsenin öğrenmeyeceğini düşünmeye başlar. Kasapoğlu kendisine gelir. Davut’a, Asude ile Yavuz’un Malik’i öldürdüklerini söyler. Cemal, abisinin katil olmaması için Asude’ye yüklü para verip oradan gitmesini ister.

Asude, konağı arayıp Yavuz’la görüşür. Ona, hemen kaçmasını Davut’un her şeyi öğrendiğini söyler. Yavuz, bir valiz toplayıp evden çıkmaya çalışırken Behice ona engel olmaya çalışır. O ise, Behice’ye artık yakasından düşmesini söyleyip evden kaçar.

O sırada Davut gelir ve Gülfem ile kardeşlerine babalarını Asude ile Yavuz’un kaçırttığını, Kasapoğlundan öğrendiğini söyler. Asude, Ali’nin yanına gidip ondan yardım ister. Ali ise, hemen kaçmalarını onlara yardım etmeyeceğini söyler. Davut, Yavuz’un peşine düşer.

Göksel, Ali’yle bir iş teklifi etmek için buluşur. Ona Türk ordusunun silahlarına artık ihtiyacı olmadığını ve onları satmak istediğini söyler. Davut, Yavuz’u bulup silahını ona doğrultur.

Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Yavuz’u Emniyete Teslim Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler