Ana SayfaDizilerSadakatsiz 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras'ın Hali Karşısında Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ın Hali Karşısında Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, kaza geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. İpek’in babası, bu durumu fırsata çevirip Volkan’dan yüklü miktarda para istiyor. Derin, gidip adama o parayı veriyor ve Volkan’ı arayıp ondan para istemediklerini söylemesini istiyor. Asya, Volkan’ın eve yerleştirdiği gizli kameraları buluyor. Bunu öğrenen Aras, öfkeden deliye dönüyor ve gidip Volkan’dan bunun hesabını soruyor. Asya, Aras’ın öfkeli hali karşısında şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’ın Hali Karşısında Şok Oluyor!

Sadakatsiz dizisinin 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Volkan’ı Asya’nın evini göz yaşları içerisinde gözetlerken görüyor. Onu alıp oradan uzaklaştırıyor. Ali, İpek’le bindiği arabayla kaza yapıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Asya’ya ve Volkan’a kaza haberi geliyor. Herkes hastaneye koşuyor. Ali’nin ayağı kırıldığı anlaşılıyor.

SADAKATSİZ 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onun hayati tehlikesi olmadığını öğrenen Asya ile Volkan, derin bir nefes alıyor. O andan itibaren Asya ile Volkan, hastanede Ali’nin başından bir an olsun ayrılmıyor. Aras, Ali’yi ziyarete gittiğinde onları omuz omuza uyurken görüp bozuluyor. İpek kazayı ufak bir sıyrıkla atlatıyor.

İpek’in anne ve babası, Ali’nin ailesinin zengin olduğunu öğreniyor ve onlardan para istemeye karar veriyor. Kızlarını Ali’den şikayette bulunması için zorluyorlar. Aras, adamın fırsatçılığını görüp onun üzerine yürüyor. Volkan, o parayı bulmak için evini hemen satılığa çıkarıyor.

Derin, Volkan’dan habersiz İpek’in babasının yanına gidip istediği parayı ona veriyor ve hemen Volkan’ı arayıp parayı istemediğini söylemesini istiyor. Ama o, ondan da para almayı kayasına koyuyor. Aras, annesinin o yangından sağ çıktığını öğreniyor. Onun nerede olduğunu, yaşayıp yaşamadığını araştırmaya başlıyor.

Haluk, bu durumu öğrenip gidip Aras’ın annesini sakladığı yerde ziyaret ediyor. Onu, başka yerde yaşaması için teklifte bulunuyor. Aras’ın öldüğünü zanneden annesi Haluk’un bu teklifini kabul etmiyor. Volkan, Aras’dan önce onun annesinin yerini buluyor.

Haluk, bunu öğreniyor ve Volkan’ın yanına gidip ondan bu işi karıştırmamasını istiyor. Aras, Volkan’ın evini sattığını öğrenip Kadir’den o evi almasını ama alanı saklı tutmasını istiyor. Volkan, evin satıldığını öğrenip parayı İpek’in babasının hesabına yatırıyor.

İpek, okulu asıp Ali’nin yanına gidiyor ve ona Derin’in o parayı verdiğini, ama babasının Volkan’dan da para alacağını söylüyor. Asya, Volkan’ın kendisini gözetlediğini anlıyor. Evde kamera buluyor ve bunu Aras’a söylüyor. Aras, bunu duyunca soluğu Volkan’ın yanında alıyor.

Ondan bu yaptığının hesabını soruyor. Duvarda Asya’nın fotoğrafını görünce öfkesine hakim olamıyor ve onu alıp kırmaya başlıyor. Asya, Volkan’ı uyarmak için oraya gittiğinde Aras’ın öfkesi karşısında şok oluyor.

Sadakatsiz 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras’ın Öfkesi Herkesi Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler