Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Mutlu...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Mutlu Gibi Görünmeye Çalışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 29. yeni bölümüyle 21 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrenir. Esra, Çınar’a boşanma davası açar. Çınar, Atlas’ı yurt dışına kaçırmak ister. Ancak başaramaz. Ozan, Mert’le Çağla’nın görüştüğünü öğrenir. Onu bulup konuşur. Mert, ona her şeyi anlatır. Ozan ile Çağla’nın boşanma davasına şahit olarak gelen Mert her şeyi anlatır. Ozan’la Esra’ya yeni bir düşman daha çıkar. Aşk Mantık İntikam 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra ile Ozan, herkese mutlu gibi görünmeye çalışıyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra İle Ozan Mutlu Gibi Görünmeye Çalışıyor!

Aşk Mantık İntikam 29. bölüm 1. fragmanında; Esra ile Ozan, evleniyor ve etrafındaki herkese mutlu bir aileymiş gibi görünmeye çalışıyor. Birbirlerini hala affedemeyen ikili evde ise sürekli tartışıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 29. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrendikten sonra Esra’ya, duyduklarının gerçek olup olmadığını sorar. Oda, gerçek olduğunu söyleyince Ozan Esra’ya çok kızar. Oğlunu yıllarca kendisinden sakladığı için onu affetmez.

Ozan, boşanma davasına bile gidemez. Çağla, Ozan’ın boşanmaktan vazgeçtiğini düşünürken Çınar’dan onun Atlas’ın oğlu olduğunu öğrendiğini duyar. Ozan, gidip Çınar’ın yakasına yapışır. Onu, fırsatçılıkla suçluyor. Çınar ile Esra tartışır. Esra, Çınar’a boşanmak istediğini söyler.

Valizlerini alıp annesinin evine gider. Esra, hemen boşanma davası açar. Ozan, Atlas’ı mahallede görüp sarılır ve onu parka götürür. Esra, kendisine haber vermeden oğlunu aldığı için Ozan’a çok kızar. İkili çok kötü tartışır. Zümrüt, Menekşe’den intikam almak için ona bir oyun oynar.

Durumu öğrenen Menekşe’nin intikamı ağır olur. Eko, arkadaşına yardım etmek için Gaye’ye bir aşk mektubu yazar. Elif, mektubu Eko’nun cebinde bulunca ortalık karışır. Eko’nun masum olduğuna inanan Elif, şirkete gider. Gaye, mektubu Eko’nun yazdığını düşünüp onu sıkıştırır.

Elif, asansörde Gaye ile Eko’yu çok samimi bir şekilde görür. Mert, sürekli Çağla’yı arayıp kızını görmek ister. Çağla, mecbur kalıp Ela’yı ona götürür. Ela, Ozan’a Mert diye biriyle bir kaç kere görüştüklerini ağzından kaçırır. Ozan, Musa’dan Mert’in adresini bulmasını ister.

Daha sonra yanına gidip ona, tüm gerçekleri kendisine anlatmasını ister. Ozan ile Çağla’nın boşanma davasının günü gelir. Davada Çağla, kocasını sevdiğini ve ondan boşanmak istemediğini söyler. Ozan’ın avukatı hakime bir şahitleri olduğunu söyler. Şahit olarak Mert içeri girer.

Mert’in gerçekleri anlatmasıyla Ozan ile Çağla boşanır. Altı ay sonra Esra ile Ozan evlenir. Ama Ozan, Esra’yı affetmez. Şirkete iş başvurusu yapmak için bir kız gelir. Ozan, onun babasının evi terk ettiğini duyunca etkilenir.

Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan’la Esra’ya Yeni Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler