Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan'la Esra'ya Yeni Bir...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan’la Esra’ya Yeni Bir Düşman Daha Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğreniyor. Esra, Çınar’a boşanma davası açıyor. Çınar, Atlas’ı yurt dışına kaçırmak istiyor. Ancak başaramıyor. Ozan, Mert’le Çağla’nın görüştüğünü öğreniyor. Onu bulup konuşuyor. Mert, ona her şeyi anlatıyor. Ozan ile Çağla’nın boşanma davasına şahit olarak gelen Mert her şeyi anlatıyor. Ozan’la Esra’ya yeni bir düşman daha çıkıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan’la Esra’ya Yeni Bir Düşman Daha Çıkıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ozan, Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrendikten sonra Esra’ya, duyduklarının gerçek olup olmadığını soruyor. Oda, gerçek olduğunu söyleyince Ozan Esra’ya çok kızıyor. Oğlunu yıllarca kendisinden sakladığı için onu affetmiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, boşanma davasına bile gidemiyor. Çağla, Ozan’ın boşanmaktan vazgeçtiğini düşünürken Çınar’dan onun Atlas’ın oğlu olduğunu öğrendiğini duyuyor. Ozan, gidip Çınar’ın yakasına yapışıyor. Onu, fırsatçılıkla suçluyor. Çınar ile Esra tartışıyor. Esra, Çınar’a boşanmak istediğini söylüyor.

Valizlerini alıp annesinin evine gidiyor. Esra, hemen boşanma davası açıyor. Ozan, Atlas’ı mahallede görüp sarılıyor ve onu parka götürüyor. Esra, kendisine haber vermeden oğlunu aldığı için Ozan’a çok kızıyor. İkili çok kötü tartışıyor. Zümrüt, Menekşe’den intikam almak için ona bir oyun oynuyor.

Durumu öğrenen Menekşe’nin intikamı ağır oluyor. Eko, arkadaşına yardım etmek için Gaye’ye bir aşk mektubu yazıyor. Elif, mektubu Eko’nun cebinde bulunca ortalık karışıyor. Eko’nun masum olduğuna inanan Elif, şirkete gidiyor. Gaye, mektubu Eko’nun yazdığını düşünüp onu sıkıştırıyor.

Elif, asansörde Gaye ile Eko’yu çok samimi bir şekilde görüyor. Mert, sürekli Çağla’yı arayıp kızını görmek istiyor. Çağla, mecbur kalıp Ela’yı ona götürüyor. Ela, Ozan’a Mert diye biriyle bir kaç kere görüştüklerini ağzından kaçırıyor. Ozan, Musa’dan Mert’in adresini bulmasını istiyor.

Daha sonra yanına gidip ona, tüm gerçekleri kendisine anlatmasını istiyor. Ozan ile Çağla’nın boşanma davasının günü geliyor. Davada Çağla, kocasını sevdiğini ve ondan boşanmak istemediğini söylüyor. Ozan’ın avukatı hakime bir şahitleri olduğunu söylüyor. Şahit olarak Mert içeri giriyor.

Mert’in gerçekleri anlatmasıyla Ozan ile Çağla boşanıyor. Altı ay sonra Esra ile Ozan evleniyor. Ama Ozan, Esra’yı affetmiyor. Şirkete iş başvurusu yapmak için bir kız geliyor. Ozan, onun babasının evi terk ettiğini duyunca etkileniyor.

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’a Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler