Ana SayfaDizilerAziz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Fransızlara Karşı Halkı Ayaklandırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Aziz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Fransızlara Karşı Halkı Ayaklandırmayı Başarıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Pierre, Aziz’i yanına  çağırıp kendisinden özür dilemesini istiyor. Aziz ise özür dilemiyor. Pierre’nin toplattıkları Atatürk resimlerini Aziz ile Efnan alıyor ve sabaha kadar tüm duvarlara yapıştırıyor. Aziz, Efnan’a herkesin önünde evlenme teklif ediyor. Dilruba, atölyeye gelip onlara okuma yazma öğreteceğini söylüyor. Aziz 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Fransızlara karşı halkı ayaklandırmayı başarıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Fransızlara Karşı Halkı Ayaklandırmayı Başarıyor!

Aziz 10. bölüm 1. fragmanında; Aziz, Efnan’a aşık oluyor ve onun saçlarını kendi elleriyle tarıyor. Dilruba, Efnan’a Aziz’in hoşlandığı şeyleri anlatıyor. Aziz, Dilruba’nın Efnan’ı üzdüğünü fark edip onu uyarıyor. Bir daha onu üzmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Aziz, halkı arkasına alıp Fransızlara karşı baş kaldırdıklarını ilan ediyor.

İşte Aziz 10. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pierre, Aziz’i yanına çağırtıp yakasını tuttuğu için kendisinden özür dilemesini istiyor. Aziz, ondan özür dilemiyor. Efnan, Aziz’i beklerken Fransız askerlerinin çuvallarla Atatürk resimlerini toplayıp yakacaklarını öğreniyor. Bir tanesini alıp atölyeye götürüp duvara asıyor. Fransız askerleri inceleme için Aziz’in atölyesine geliyor.

Atatürk’ün fotoğrafını duvarda görünce Aziz’den indirmesini istiyor. Aziz, indirmek istemiyor. Fransız askerleri silahlarını Aziz’e doğrultuyor. Mecbur kalan Aziz, fotoğrafı duvardan indiriyor. Gece olunca Efnan’la gizlice gidip Atatürk’ün fotoğraflarını alıyorlar ve sabaha kadar tüm sokakları Atatürk resimleriyle dolduruyorlar.

Ertesi gün insanlar sokaklarda Atatürk resimlerini görünce büyük bir coşkuyla karşılıyor. Aziz, Adem’den mallarının amcasında olduğunu öğrenip yanına gidiyor. Ondan bu yaptığının hesabını sorduktan sonra mallarını geri istiyor. Galip, malları ona veremeyeceğini çünkü tüm mallarının Handan’ın üzerinde olduğunu söylüyor.

Handan, o malları güvence olarak aldığını ve kimseye vermeyeceğini söylüyor. Pierre, Aziz’in her şeyi öğrendiğini öğrendikten sonra Galip’le iş anlaşmalarını iptal ediyor. Pierre, gidip Kenan’la bir anlaşma yapıyor. Ondan Maksude ile evlenmesini istiyor. Kenan da kabul ediyor.

Aziz’in üzüldüğünü gören atölye çalışanları bir sofra kurup onu yalnız bırakmıyor. Aziz, herkesin içinde Efnan’ın elinden tutup onu alnından öpüyor ve bundan sonra helali olduğunu söylüyor. Efnan, mutluluktan düşüp bayılıyor. Aziz, daha sonra Efnan’a evlenme teklif ediyor. Onu alıp evine götürüyor.

Ertesi günü Efnan’ı kuyumcuya götürüp ona nişan yüzüğü alıyor. Aziz, Pierre’nin devlet dairelerinde çalışanları işten çıkarttığını öğreniyor. Halka okuma yazma öğretmek istediğini açıkladığı sırada Dilruba içeri giriyor ve kendisinin gönüllü okuma olarak onlara okuma yazma öğretebileceğini söylüyor.

Aziz 9. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Aziz’le Efnan Sokakları Atatürk Resimleriyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler