Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2021'in Şampiyonu Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2021’in Şampiyonu Kim Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in final bölümünde; Hasan ile Eren, önce iki aşamadan oluşan turda üçer yemekten oluşan iki ayrı menü hazırladı. Her iki finalist de, en iyi menüleri hazırlamak için büyük mücadele verdi. İlk turun sonuçları hemen açıklandı. İkinci turun sonuçları canlı yayında açıklandı. İki finalist canlı yayında son yemeklerini yaptı. MasterChef Türkiye 2021’in şampiyonu kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te İlk Final Turunu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in Şampiyonu Kim Oldu?

Binlerce kişi arasından seçilen ve son ikiye kalmayı başaran Hasan ile Eren, final turunda şampiyonluk mücadelesi verdi. İlk turda finalistler Türk mutfağına ait üç adet yemekten oluşan bir menü hazırladı ve kendilerine verilen süre içinde yemeklerini hazırlayıp şeflerin beğenisine sundu.

BİRİNCİ TUR!

Bir buçuk saatlik süre içinde her iki yarışmacı da Türk yemeklerinden oluşan menülerini yetiştirip şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra puanlarını açıkladı. Dün yapılan turlardaki oylarla birlikte yarışmacıların puanı şöyle oldu;

İlk turda Hasan şeflerden toplam 82 puan aldı. Eren toplamda 84 puan aldı.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda ulusal bir ülkenin yemeğine ait üç adet yemekten oluşan menü hazırlayan finalistler zamanla yarıştı. Mücadelenin sonunda her iki yarışmacı da bir buçuk saat içinde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler yemeklerin tadımlarına bakıp puanlarını verdiler. Ancak açıklamayı canlı yayına bıraktılar.

FİNAL YEMEĞİ!

Final yemeğine geçmeden önce şefler yarışmacıların ikinci turdan aldıkları oyları açıkladı. İkinci turda Hasan’ın toplam puanı 103’e yükselirken Eren’in puanı 108’e yükseldi. Şefler yarışmacılara imza tabaklarını yapmaları için bir saat süre verdi. Hasan, Hayat ismini verdiği imza yemeğini yaptı. Eren, Bostan ismini verdiği yemeğini yaptı.

İki finalist yemeklerini yaparken şefler, MasterChef’in önceki yılların şampiyonlarıyla konuştu. Daha sonra MasterChef Türkiye 2021’in elenen yarışmacılarına söz verdi ve görüşlerini aldı. Eren ile Hasan’ın aileleri de onlara destek vermek için stüdyodaydı.

Verilen sürenin bitiminde şefler tadımlarını yaptıktan sonra puanlarını açıkladı. En yüksek puanı alan Eren MasterChef Türkiye 2021’in şampiyonu oldu. Eren, büyük ödül olarak sıfır bir arabanın da sahibi oldu.

MasterChef Türkiye 2021’in 2. Finalisti Belli Oldu! Yarışmanın Üçüncüsü Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler