Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2021'in 2. Finalisti Belli Oldu! Yarışmanın Üçüncüsü Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2021’in 2. Finalisti Belli Oldu! Yarışmanın Üçüncüsü Kim Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde Tahsin ile Hasan, 2. finalist olabilmek için mücadele etti. Üç aşamadan oluşan turların konsepti ‘Beyaz’ idi. Tatlı yemeğinde iki yarışmacı da on puan aldı. MasterChef Türkiye 2021’in 2. finalisti belli oldu. Yarışmanın üçüncüsü kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef Türkiye 2021’in İlk Finalisti Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in 2. Finalisti Belli Oldu!

MasterChef’in yeni bölümünde şefler, öncelikle yarışmacılarla konuşup onlara moral verdi. Daha sonra onlardan konsepte uygun yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Oldukça rahat olan yarışmacılar sonuç ne olursa olsun mücadeleyi bırakmadı.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda her iki yarışmacı da soğuk başlangıç tabaklarını yapmak için tezgahlarının başına geçti. Kafalarında tasarladıkları yemek için süre başladı. Verilen süre içinde Tahsin ile Hasan, tabaklarını tamamlayıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanlarını açıkladılar.

İlk turda Tahsin üç şeften toplamda 20 puan aldı. Hasan ise toplamda 22 puan aldı.

İKİNCİ TUR!

Yarışmacılar ikinci turda ana yemek için tezgahlarının başına geçti. Verilen süre içinde her iki yarışmacıda en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Yemeklerini tamamlayan yarışmacılar tabaklarını şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

İkinci turda Tahsin üç şeften toplamda 41 puan aldı. Hasan ise toplamda 44 puan aldı.

ÜÇÜNCÜ TUR!

Tatlıda oldukça başarılı olan Hasan ile Tahsin, son turda tasarladıkları tatlılarını yapmak için büyük bir öz veriyle çalıştılar. Verilen sürenin bitiminde her iki yarışmacı da muhteşem tabaklar hazırlayıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

Mehmet şef, her iki yarışmacıya 9’ar puan verdi ve onlara, verdikleri tabak karşısında şapka çıkartacağını söyledi. Danilo şef, her iki yarışmacıya da 10’ar puan verdi. Somer şef de, 9’ar puan verdi.

Son turda Tahsin toplamda 69 puan aldı. Hasan ise toplamda 72 puan alarak MasterChef Türkiye 2021’in ikinci finalisti oldu.

Yarışmanın Üçüncüsü Kim Oldu?

Başarılı yarışmacı Tahsin, yarışmaya 3. olarak veda etti. Şeflerden övgüler alan Tahsin, sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.

MasterChef’te İlk Üçe Kalan Son Yarışmacı Kim Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler