Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan'ın Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan’ın Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dündar, görüntüleri basına Serap’ın servis ettiğini zannediyor. Ama sonradan bunu Füsun’un yaptığını anlıyor. Selin, Handan’ı hamile zannedip onu zehirliyor. Bora, Derya ile kardeşlerini yemeğe davet ettiriyor. Orada Handan’la karşılaşmalarını planlıyor. Can, annesini görüp sesleniyor. Handan’ın yalanı ortaya çıkacak mı?

Çarşamba Dizileri 2021

Handan’ın Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

Annemizi Saklarken dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bora, gidip Derya’yla konuşuyor ve ondan Handan’ın annesi olduğunu babasının karşısında itiraf etmesini istiyor. Derya kabul etmiyor. Bora, annesinin hamile olduğunu söylüyor. Derya, annesinin hamilelik haberiyle yıkılıyor. Ama yine de Bora’ya yardım etmiyor. Ona onun gibi bir annesinin olmadığını söylüyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dündar, nikah fotoğraflarını Serap’ın magazine verdiğini düşünüp onun evine gidiyor. Handan, Dündar’ın çocuklarını öğrendiğini düşünüp peşinden gidiyor. Serap’ın evine kadar onu takip ediyor. Dündar, Serap’ı suçlarken Handan bu duruma itiraz ediyor. Dündar ise, onu tersleyip Serap’ın telefonunu zorla alıp inceliyor.

Onun yapmadığını öğrendikten sonra hemen haberi yayından kaldırtıyor. Handan, Dündar’ın tavrından korktuğu için ona çocukları olduğunu anlatamıyor. Zerrin’in 40 mevliti yapılıyor. Kimse, Handan’ın mevlite katılmasını istemiyor. Ama o gidip mevlite katılıyor ve Dündar’ın yanına oturuyor.

Benan, Handar’a Zerrin ölmeden onun kulağına ne söylediğini açıklamasını istiyor. O da açıklayınca kimse Zerrin’in ondan yerine geçmesini istediğini söylediğine inanmıyor. Selin, bu duruma sinirlenip gidip Handan’ın helvasına zehir koyuyor. Gece yarısı Handan fenalaşıyor.

Dündar hemen hastaneye götürüyor. Handan’ın kanında bir zehre rastlanmıyor. Dündar, Melek’in Handan’ı zehirlediğini düşünüp ona çok kızıyor. Onları duyan Selin, babasına Handan’ın bebeğinin düşmesini istediğini itiraf ediyor. Dündar, gidip Melek’ten oğlu olarak özür diliyor. Melek onu, kendisine anne demeden affetmiyor.

Ela, annesini takip edip onun Dündar’la evlendiğini anlıyor. Bora, Barış’tan Derya ve kardeşlerini yemeğe çıkartmasını istiyor. Derya, Barış’ın teklifini kabul edip kardeşleriyle yemeğe çıkıyor. Bora, babasına onları yemeğe çıkartmak istediğini söylüyor. Handan, ailenin kendisini kabul ettiğini düşünüp mutlu oluyor.

Handan, tuvalete çıktığında Can onu görüyor. Füsun, Can’ın annesini aradığını görüp onu alıp masalarına götürüyor. Restoran sahibinden Can’ın annesini bulmalarını rica ediyor. Handan, masaya doğru yaklaşırken Can’ı görüp donup kalıyor. Can ise, ona anne diye sesleniyor. Masadakilere onun annesi olduğunu söylüyor.

Annemizi Saklarken 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Evde Herkes Handan’a Cephe…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler